Snart vintern här.

Brrr nu börjar det bli kallt ute kan man säga å inte blir det bättre att det blåser halvstorm ute heller. Gick för att möta dottern vid 20 tiden då var det bara 4+ ute å när vi kom hem ca 15 min senare var det bara +3 grader. Så nu börjar man nog få börja klä på sej rejält... känns det som. Men visst snön får gärna komma men.. bara det inte är kallt lika länge som i vintras. Det var lite i kallaste laget å liiite för länge. Nä nu ska jag ta katterna å kura under täcket så får vintern gärna komma sen ;)

Exakt 3 mån kvar till jul.

Det har man svårt att tro men.. det är det idag, exkat 3 månader kvar. Å det är med skräck blandad förtjusning att det är bara det kvar. Och jag vet inte alls vad jag vill och inte vill med allt. Ska jag plugga eller ska jag inte plugga.. och vad vill jag bli när jag blir stor. 24 september.. vilket innebär att snart är det snö å jag bara längtar tills det kommer snö. Det är sååååå mysigt MEN det behöver inte vara lika kallt lika länge som förra året bara. Fast då hade man en anledning att få vara inne ;) Men det får jätte gärna komma lika mycket snö som förra året, det var ju precis som när man var liten själv ju. Det kan man kalla vintrar, när man gjorde snölyktor, man grävde snögrottor ( skulle jag aldrig kunna göra idag, får då lite lätt panikångest å sen är man på äldre dar sen har man mer vetskap om vilka olycker som man kan råka ut för) å snö gångar. Det var sååå kul å vad jag å mina vänner var ute i snön å härjade. Det är såna vintar som jag vill att min dotter ska få se å känna på å leka runt i. Så fram med mer snö å det ser jag fram imot :P

Tyskland here I`m com :o)

Fick idag på em en förfrågan att följa mä min en kompis till Tysklad nu när hon å en annan tjej ska åka å handla öl å sprit. Jag tänkte så sent som igår att jag skulle fråga min kompis om jag inte kan få följa mä nån gång bara för att se hur det går till. Så messar hon mej idag å undrar för dom måste vara 3 å den ena hade fått förhinder. Så jag vart helt till mej å tyckte det var kul.. bara det att jag har ju nyss skaffat katter så det är ju inte bara att åka precis.. Men jag har en jätte snäll kompis som ställer upp som katt "vakt" det är ju bara en gång om dan som hon ska gå hit så det går nog bra... hoppas jag. Det kommer att bli jobbigt för att vi ska åka nonstop är det tänkt för att tjäna mest på det. Så vi åker nu kl 17 å åker båten över till Danmark vid 00 inatt sen åker vi rakt igenom Danmark å är vid Calles i Tysklad vid 05-06 nått. Sen är vi hemma ungefär vid 19 imorrn. Nähä dags att sätta fart om jag ska hinna mä dom men det här ska bli kul :P

Andra natten mä "svinen"!

Phu känns/märks att man inte är van att ha katter. Eller att det var länge sen man hade det iaf. Första natten mellan måndag å tisdagen var värsta mardröms natten, dom var både höst å lågt å överallt. Phu det sovs inte mycket för mej då inte som försökte sova mitt i allt detta. Efter den natten så sov dom rätt mycket på dagen.. ja då kan dom minsan sova. Hmmm bättre att dom sover på natten än på dagarna. Sen denna natt så då la dom sej under täcket med dottern men sen strax efter 12 vaknade dom till å började undersöka saker å ting i hennes rum (som dom redan gjort på dan men det vart väl roligare i mörker) så vid halv 1 på natten så ropar hon på mej att jag får stänga ut katterna från hennes rum så hon kan sova. Men då haha fick ja ju ha det hos mej istället... men bara en stund för sen ville dom under mitt täcke för att sova å värma sej. Sen dagen igår gick i vattensprutans tecken kan man säga. För honkatten vill gärna kloa på soffan eller på mattan (men nu är klorna klippta) å sen var hon gärna upp på köksbordet å diskbänken å spisen å det är helt förbjudna ställen. Hankatten oxå hoppa upp på förbjudna ställen men..som sagt honkatten är värst. Han kanske lär sej fortare eller så är han inte lika hoppa upp på saker katt som hon. Så vi får väl se hur detta slutar men just nu har dom varit under täcket å kurat i nästan 4 timmar så undra om jag har det kallt inne :o). Jaja nu är det iaf lugnt i lägenheten å jag behöver inte fara upp å iväg med vattensprutan i högsta högg för att hålla koll på katterna.

Hua nu hängde jag knappt mä!

Jag har ju mejlat på så många många nakenkatt annonser å alla har vart bort eller så har dom varit för dyra. Men så förra veckan mejlade jag en tjej nere i skåne som hade nakenkatter för att fråga om hon ev hade nån omplacerings sphynx men det hade hon inte men hon skulle spara min mejl adress ifall det skulle dyka upp nått som kanske kunde vara intressenat för mej. Så ca 4 dar efter den kontakten så mejlar hon en länk till mej om 2 nakenkatter som är avlivningshotade. Jag läser annonsen å mejlar direkt till tjejen men var rätt säker på att dessa oxå var borta med min vanliga otur. Men jag hinner knappt sända mejlet förrns min mobil ringer å det är tjejen som förmedlar katterna, och dom fanns kvar :o). Sen har allt gått fort nu är det bestämt att jag ska ha katterna och jag får 2 sphynx katter för 500 kr. Dom är visserligen oregistrerade men vad spelar det för roll. Jag är vaken intresserad att ställa ut eller avla på dom. Så nu sitter jag här mä andan ihalsen för det är ju det här med ekonimi,jag skulle ju bara ha en sphynx men.. nu får jag 2 vilket blir dubbelt så dyrt mot vad jag har tänkt mej. Men jag hoppas att jag har hjälpen runt hörnet om det skulle vara nått. Och jag hoppas att jag har hjälp dom få gånger som jag vill åka bort, gör ju inte det så ofta tack å lov men en å annan ålandsresa blir det ju men det blir färre nu. Så... nu är jag sphynx ägare å det känns jätte konstigt för jag trodde aldrig att jag skulle få nån katt eller inte än på jätte länge. Jaja det är bara att gratta mej å hålla en tumme för att detta kommer att gå bra.

Jag blir såå trött!

Jag kommer aldrig att få en nakenkatt känns det som. Jag hade en gå g till bra pris å perfekt ålder men... nä han fick jag inte. Jag mejlar å jag mejlar på annonser å inte får jag nån napp precis. Några har iaf svarat att dom spar min mejladress så hör dom av sej OM det dyker upp nån omplaceringskatt. Jo tjena.. det kommer det aldrig att göra. Ska sluta att leta nu.. jag lägger mej, jag ger upp kommer aldrig att få nån iaf. Kommer att förbli katt lös.. å då är det ju bara att appceptera det då. Vad ska jag annars göra :S Jag har ju börjat kikat runt på hästar igen efter att jag förstått för flera månader att tjejen som jag red tidigare att skaffat den hästen som hon ville ha. En som inte måste ridas varje dag som passar hennes nuvarande liv kanon. Men jag har inte hittat nån häst som jag vill ringa eller mejla på, vill ju inte att den ska stå för långt bort, gärna mä cykelavstånd å då blir det ju svårt när jag bor som jag bor sen har jag inga pengar heller för att betala för att rida men jag kan "jobba" av en del av hyran istället. Så i fredags så får jag ett mess från en kompis som har häst som hon var i akut behöv av hjälp mä. Det är ju så att det kan vara svårt att ha hästen inhyrd en bit hemmifrån + att man ska jobba helt tid och sen ha barn med olika aktiviterer som behöver skjutsat till. Så igår provred jag han å han.. var hur härligt som helst.. vart helt såld. Så dag har jag varit å ridit han igen, satt å jobba han på gårdsplanen i solen. Det var sååååå härligt. Så nu ska jag hjälpa henne 2ggr i veckan å ev lite mer. Det är helt okej för då hinner jag lite annat men ändå för göra det som jag bara älskar.. rida å får börja tävla han om jag vill. Det är ju på långsikt men.. klart att jag vill bara pengaran räcker till å min tid. Men nån liten dressyr å framför allt hopptävling måste jag bara testa. Men får se det blir nog inte förrns till våren men jag ser redan fram imot det.

RSS 2.0