Dags igen för Tyskland!!

Nu börjar det vara 2 månader sen som jag var dit sist å kollade läget. Då gick det bra, satt mest i baksätet å sov så... bättre kunde man nog inte ha. Denna gång så ska jag köra.. å det är jag nervös över. Jag hittar ju inte men visst läsa kan jag ju göra å mä det kommer man ju långt. Det ända som jag ska handla är 3-4 whiskyn som inte änn är till mej själv. Men eftersom jag inga pengar har.. å har att dricka så följer jag bara mä för att se mej lite runt. Sen vad dom andra ska ha det har jag inte en aning om. Men säkert ingen större mängd vad jag misstänker. Men deras lager har väl sinat å nu är det snart jul å nyår så då kan man behöva fylla på sitt lager lite ;)

December månad

Är inget som jag gillar... nu sitter jag här med en klump imagen å känner mej helt ut humör. Vill helst lägga mej å sova å bara sova så det snart blir fredag igen. Ska på julbord ikväll å är det nått jag inte gillar så är det sånt, hua en massa folk som man inte känner men som nån alla känner. Alla bara tittar å NÄÄÄÄÄÄÄ åååå jag vill vara HEMMA!!! Känns som jag inte kommer undan längre har klarat mej några gånger men nu måste jag nog gå :(. Sen på söndag är det 3dje advent.... å jag får en tung sten imagen. Men jag hoppas att jag kommer iväg på en spynhx utställning då iaf så man får se lite fina kissar. Eller lite andra färger iaf å även fina pälsbeklädda missar. Tänkte att åka å rida idag för att pigga upp mej men.. nä tappade sugen när det var -14 ute men.. hade jag verkligen velat så var det inte så jätte kallt iaf men eftersom det inte är min häst å då finns inga måsten så... då var jag hemma istället.

Åland åland!!

Då var man äntligen på g till Åland igen. Ska bli så mysigt att få komma bort lite igen å åka båt. Sen ska vi äta julbord å Birkas julbord är såååå gott. Sen blir det nog nån drink och nån öl kanske men inga mängder för det är en bussdag imorrn oxå å då vill jag INTE vara dåligt, det tror jag inte jag pallar för. Sen är ju dottern mä så då vill jag inte parta å det har jag varken nån plan på eller pengar till. Vill bara komma bort å ha det skönt å mysigt som sagt Nähä nu ska vi snart åka så jag måste stänga av datorn å avsluta detta. Harè

Myggfritt..

Som alla skriver på sina statusar på fejjan.. det är myggfritt ute. Ja det är det men det är såååå kallt ute att man nästan möter isbjörnar ute. Idag är det 4 dan i rad som det är över -20 grader ute. Å idag är det 2/12.. känns som lite tidigt att ha så kallt redan. Det brukar inte vara så här kallt förrns efter nyår. Hoppas bara att den inte håller i sej så länge för då blir det drygt att vara ute å se om man får igång bilen osv. Som förövrigt har ett billås som redan strejkar. Trodde det skulle så gott som försvinna när låskolven under protest byttes men... se det hjälpte inte. SKIT BIL!!! Det känns såå skönt att inte behöva ha nått djur att ta hand om när det är så här kallt även om jag saknar både hund å häst som jag hade i mitt tidigare liv. Nu har jag bara 2 katter å det är så bra.. dom behöver inte ut å rastas när det är så är svinkallt. Så måste man inte ut kan man vara inne hela dan å det är ju jätte skönt att det inte finns några måsten då. Jag vill ha ett jobb å jag söker mä ljus å lykta men.. jag är såå glad att jag inte måste sätta mej i en kall bil om morrnarna för att åka till ett jobb å i värsta fall ha ett ute jobb. Förstå att behöva gå å frysa hela dan. Det är rätt svårt att klä sej tycker jag när det blir så här kallt ute. Men ett inne jobb är ju okej.. ska bara söka såna jobb känns det som ;)

RSS 2.0