Så är det nyårsafton.

Kan inte fatta hur detta skit år kunde gå så fort.. jag hoppas verkligen mä hela min själ att 2009 ska bli ett mycket bättre år på många olika sätt. Jag vet att den kommer att börja mä 5000 kr i en skuld till en jätte duktig advokat. Inget dröm läge att börja så men.. efter det att det ska bli ett bra år. För jag vill inte ha tillbaka -08 på något sätt.

Men som sagt nu sitter jag här fakktiskt helt själv fast klockan är 17.30 å det var inte riktigt planerat så men.. ja den blev så. Så jag ska väl snart äta min nyårs mat själv som jag trodde jag skulle få äta ihop mä nån ( hade 3 pers jag tänkte på men... så blev det inte) men jag överlever nog detta nyår oxå.

För det som inte dödar det härdar å det som inte härdad... det .. dödar!!!!

Men nu ska jag städa klart å byta i tvättmsakinen å sen ska jag sätta mej framför teven å börja kolla på Bond filmer. Dom ska visa 4 filmer i rad å den första har jag sett så då städar jag istället. Så tar jag som andra sen i min ensamhet. Detta är nackdelen mä att inte bo där man trivs.. men som sagt.. hoppas att detta härdar mej..

Gott Nytt År på er alla önskar jag er alla =)

Så är det dags igen.

Nu stundar strax julen.. å jag bor ännu kvar i denna håla å lägenhet. Jag som lovade mej själv att till sommarn skulle jag flytta in till stan. Men vad gör man när inget blir som man vill å hoppas nån gång...

Sitter här utan jobb å några vänner... skulle kanske dra hem.. slippa allt jävla bråk mä  Ex, bara fly långt långt bort. Kanske skulle flytta längre.. medans jag ändå kan.. Tänk hmmm hmm Umeå där man har såå mycket snö jämt å ja jo det är mörkt mycke å länge men.. vad gör det när man får flera meter snö :P.

Alltså detta års december förde mä sej ångest i långa banor precis om förra året :( det är nu man ska vara glad å... här sitter jag å kan lätt hålla mej för skratt kan jag lova.
Men jag tror att jag överlever även detta år precis som förra.

Åååå jag vill ha häst... jag älskar ju hästar. Har haft egen häst i sååå många år så nu är jag riktigt häst biten.
Men bara att inse.. kommer inte att komma nära nån mer häst mer. Vill inte klappa eller rida nått mer.. för då kommer jag bara att må dåligt. Hästar är mitt liv men inget jobb.. ingen häst. Ingen super snäll sambo.. ingen häst.
Jaja men jag överlever nog det oxå.. har ju gjort det nu i över ett år så.. jag överlever nog det oxå.

Ja du vad säger man..

Never say i love u... if u relly dnt care..
Never talk about feelings if they are nt really there...
Never hold me hand.. if u r going 2 break my heart..

...........

Sweet words are easy to say
Sweet things are easy to buy

But... Sweet people are diffucult to find...

.............

Vad betyder d när d ligger en man i din säng å flämtar efter luft å säger ditt namn??
- Att du inte trycker ner kudden tillräckligt länge.

............

Hur undviker du att din man läser dina mail??
- Du ändrar "inkorg" mot "bruksanvisning"

Nu är jag stolt över mej...

Skulle på brandövning idag... inget jag såg fram imot när min jobbarkompis Emma inte kunde åka med. Å ingen kunde ge mej nån bra vägbeskrivning heller. Jag messade flera stycken å jag tjatade på dom på jobbet men alla sa samma sak att brandkårens övningsfält låg bakom strå.
Jag åkte dit efter jobbet för att kolla.. men.. ja det var ju inte det lättaste att veta om man hade åkt rätt för det var inte skit bra skyltat å sen var det en "liten" väg som gick fram dit.

Sen efter att jag kom hem försökte jag att hitta på 1000 ursäkter till att inte behöva åka dit idag men.. kände att inget var helt 100 gångbart.
Så jag tog å pallta mej iväg imorse i lagom god tid, tänkte att jag vill inte vara först för då vet jag inte om jag har kommit rätt å sen vill jag ju inte komma sist mä andan i halsen.

När jag kom dit där jag hade min misstanke på att det var så.. var griden låst. Shit var min första tanke å sen nästa var att åka vidare då på det som jag misstänkte var den mindre vägen som dom sa att man inte skulle åka upp på för då åkte man för långt. Men precis när jag ska börja rulla rakt fram så tittar jag å vänster å där på den öppna grinden hänger en skylt: Utbildning. Vad glad jag blev det var ju dit jag skulle å det stog nån bil där oxå redan. Sen fick jag se en jobbar kompis så då haja jag verkligen att jag kommit rätt.

Sen fick vi släcka lite små bränder mä olika släckare, det har jag fått gjort för många årsen på nått jobb så helt ovan var man ju inte. Sen släckte vi en docka å det har jag oxå gjort förut fast då har dockan ibland varit "stående" men denna låg hela tiden.
Sen det värsta: vi skulle gå in i ett rökfyllt rum. Där kände jag lite små panik innan det var våran tur att gå in. Som tur va så gick man in 2 å 2. Sen.. det var inte så jätte läskigt att gå in där som jag trodde men det är nog inget som jag gör om för att det var kul precis.

Så eftersom jag fixde detta så växte jag enormt för jag gör inte gärna saker å ting själv å bland folk jag inte känner (för det är läskigt). Å jag var så nära att banga för att jag inte hittade dit. Men nu är jag STOLT över mej =)

Oj oj Anna vilka 2 dagar vi har haft.

Vad 17 kul vi hade först i fredags på väg till hockeyn på kvällen. Den var ju helt suverän, då du /hon kör fel å fel å till å mä mot trafiken haha. Sen är vi är jätte nära å stannar till igen för vi misstänker att vi kört fel.. så upptäcker vi skylter som bevisar att vi verkligen har kört åt fel håll. Jag har inte haft sååå kul å skrattat så mycket på skit länge å så att jag får ont imagen. Den kvällen var bara så outstanding.

Sen.. denna kväll där jag ett het tips att jag/vi skulle åka in till stan å kolla på bowling i Sala. Så vi far in å vågar först inte gå in men du Anna tar mod till dej å går först in. Haha vad vi mådde bra denna timme som vi hade ett par ögongodis å stå å kolla på. Glömde nästan bort att vi var inte in för att kolla på dom ;) utan på han som gav mej detta heta tips :P.
Tack för detta heta tips å jag vet att jag kommer att få det flera gånger. Hoppas bara att jag kan åka in då å kolla igen.
Nu kommer iaf jag att kunna sova gott strax å även ha svårt att ha händerna över täcket när jag drömmer om han/dom :P

Fråge sportVEM
Vem är i rummet med dig? Ingen det är bara jag här
Vem fick du senaste sms av? Aroos
Vem tänker du på nu? Nja, inte nån tror jag
Vem pratade du senast i telefon med? Öhhh, Aroos var det
Vems hus var du senast i? Sala Bostäders (min lägenhet)
Vem önskar du var med dig nu? Johan så klart ( oj )
Vem är din favoritsläkting? Min kusin Irina

VAR
Var är din mobiltelefon? Här bervid mej vid datorn
Var handlar du mest? Åkrahallen
Var fick du tag på tröjan du har på dig? Ehh på mej...??
Var åkte du senast bil? Från Hedåker

VAD
Vad åt du senast? hamburgare m pitabröd
Vad drack du senast? Vatten
Vad är det för färg på dina byxor? Ehh.. trosorna..?
Vad är den närmaste saken som är blå? Kartongen till lurarna.. på soffan brevid mej
Vad har du på fötterna? Tår
Vad är din favorit färg? Rosa, lila
Vilken film såg du senast? Kung Fu Panda
Vad hör du just nu? Annas prat ibland å teven

HAR DU NÅGONSIN
Sovit i någon annans säng? Ja
Hånglat på en bio? Ehh nej
Hånglat i skogen?öhh *asg* JA
Tyckt att din kusin är het? Ehh nej
Sovit naken? Ja
Kört över hastighetengränsen? Ja lite för ofta
Målat om ditt rum? Nej
Dansat framför en spegel? Ja *haha*
Fått hicka? Ja självklart
Stulit pengar från en kompis? Aldrig
Hoppat i en bil med folk du just har träffat? Hjälp NEJ
Smugit ur ditt hus? Haha nä varför
Haft känslor för någon som inte känt desamma? Mmm
Hånglat med en främling? Ja det har jag nog
Älskar eller saknar någon nu? Ja

Guldfiskminne

Det är vad det känns som jag har. La bägge mina arbetströjor i tvätten igår å tänkte jag tvättar dom ihelgen. Så ringer dom idag å frågar om jag kan jobba imorrn. Jag vill ju jobba så mycket som möjligt så jag tackar jag. Sennu vid 19.30 kommer jag på att tröjorna ligger i tvätten :( . Så nu tvättas iaf den ena för jag trodde jag fick mä mej bägge ner till tvättmaskinen men.. näpp var bara den ena som följde mä ner. Jaja jag måste iaf tvätt nån dag nästa veckan när jag jobbar eftersom jag har bara 2 piketröjor. När det är månader utan r så har jag även 2 skjortor men.. det är inte så många månader som det inte är r i. Så då  får jag tvätta som en galning om jag ska ha nått att ha  på mej :(

Hur ska man ha råd att leva..

Nästa år verkar det inte som jag får nått underhåll för min dotter. Försäkringskassan tycker att jag tjänade för bra 2007 fast jag blev arbetslös i slutet på det året. Å jag är ju ännu arbetslös.. har ju svårt nog att kunna ge henne samma starnda nu som förr ändå på det lilla underhåll jag får nu.

Sen i samma veva som jag blir av med det så höjs hyran oxå mä 3% å det blir ju lite det oxå.

Stämplingen har oxå sänkts från 80% till 70% nu när ja har gått hemma så länge. Men jag säger bara det att det är ändå tur att jag har mitt extra jobb så jag får in lite mer pengar. Men det som är det tokiga mä det är att när jag jobbar så tappar jag dagar å pengar nu men får lönen månaden efter. Men men det måste gå.

Jaha vad tomt det blev helt plötsligt.

Han bekräftatde nått idag som jag har misstänkt en längre stund. Det känns tomt.. iaf just nu å säkert flera dagar. Men jag har lovat mej att nu ska jag inte messa han på flera dagar å helst inget förrns till jul. För ett god jul å gott nytt år.. det kan han få. För det är så han/vi har aldrig träffats å vi har verkligen inte lovat varann nått, vi har bara kommit varandra så nära genom att messa ringa å chatta på msn. Så nu känns det jätte tomt när han har hittat en tjej... han var ju en av mina "dröm" killar. En av dom 2 som jag kände att jag ville/behövde träffa för att kunna gå vidare här i livet. Men.. så ville visst ödet annat nu ;( bara att bita i det sura äpplet å skylla sej själv att man inte fick arselet ur vagnen å åka ner å träffa han.
Jag är jätte glad för hans skulle men.. haha inte för min.. grinar inombords :(

Nä det är som Sofie sa till mej... det gäller att handla innan nån annan handlar före mej ;)

Så nu känns det som.. jag ska försöka lägga ner lite mer energi på en viss person för förlorar jag han igen så kommer jag aldrig mer att få tillbaka han. Det vet jag.. Å som det känns nu vill jag INTE förlora han men... så finns det ett himmla men oxå......


Nått att fundera på.

Tänk att få födas genom kramar

Å få flyga genom livet

Å hoppas att man träffar nån
som man smälter för

RSS 2.0