Snacka om bortgjord!!

Haha idag skulle vi mä bananer till Besöksavdelningen. Emma ringer å säger att vi ställer lådan ner vid hissen.
Men när vi väl är där så kommer Emma på att vi går upp mä den istället så får vi se lite mer av fängelset. Sagt å gjort vi tar oss in å börjar gå upp för trapporna (vi gillar inte hissar riktigt för den vid oss krånglar jämt).

Nä vi kom upp fanns det 3 dörrar att välja. Vi börjar nervös fnissa bägge 2 för vi visste ju inte vart vi skulle men vi beslutar oss för att testa om vi kommer in där man får tagga sej. Å det gick.... Jag öppnar dörren å där kommer jag helt av mej för där står alla 4 som jobbar på besök för dagen.

Haha jag står tyst en stund å samma stund som Emma tittar in å kommer av sej säger jag hej... sen efter en kort stunds tysnad så säger jag att att vi kommer mä bananerna. Gud så dålig fras... haha

Sen säger vi lite snabbt att vi bara ville se hur det såg ut där uppe, sen drar vi oss snabbt tillbaka ut genom dörren. Oj oj vad vi skrattar ner för trappen för det blev sååå pinsamt. Vi hade inte räknat mä att alla skulle stå där när vi kom in genom dörren så vi måste ha både sätt å låtit jätte dumma.

Ett mansdominerat yrke!!

Alltså det slog mej just efter ännu ett dags verk gjort där man går runt på husen å lämnar mat.

Det finns ett rätt stort plus att ha detta yrke eller ett yrke som är mycket killar på om man är singel.

Men som på mitt tillfälliga jobb nu, det finns ett å annat ögongodis att vila blicken på. Synd bara att man inte ser
om alla är ringmärkta eller inte. Sen kan dom ju faktiskt ha nån hemma fast dom inte är förlovade eller gifta.
Sen kanske dom inte vill visa det heller att dom har nån hemma beroende på vad dom jobbar som där.

Sen finns det nån/en som man bara får titta på men verkligen inte röra å det är inte bara för det skilljer en hel del ålders mässigt men där han är just nu är han inte intressant. Men jag vet inte heller om han är det om nått år... alltså han har ju gjort nått fel här i livet som har gjort att han bor där han bor just nu.
Visst man kan ändra sej efter nått sånt men... nä det får nog vara för mej.

Men sen dom har som jobbar där folk bor... uj uj vissa killar. Det är ju nästan så det brinner av när man ser dom. Hmm synd att det aldrig är några firmafester på sommarn å en där alla lediga kan sammlas å ha kul så att man... haha kan få lite mer info om dom. Dom kanske inte är nått lämpligt objekt för att dom har nån hemma då är det ju bara att släppa han.

Ja ja vad är en bal på slottet, snart är mina 4 veckor slut på jobbet å då får jag bara drömma om dom...
Tänk så tragiskt... kanske inte får se dom nått mer.. kanske skulle utbilda mej jag mä... nä det där är inget dröm jobb som dom har. Mycket skit får dom göra å ta.

Men vissa är ju bara såååå himmla snygga skulle göra allt för att få en sån på kroken :P

Undra om det finns NÅN till alla!!

Alltså nu börjar jag bli avis samtidigt som jag faktiskt är rätt nöjd mä min livs sitvation. Men 2 av mina vänner som har hittat sina nya respektive i år ska nu flytta ihop. Den ena (Linnea) hon har till å mä förlovat sej sen ska dom visst få barn innan dom varit ihop ett år. Kanske lite snabbt men... ja det är ju hennes deras liv å känner dom att det är rätt å dom inte tycker att det är snabbt så..

Men jag sitter här själv ännu... å har varit det i... 15 månader. Är väl rätt nöjd men... är det ändå inte. Men jag har inte på något sätt bråttom men, finns det nån till mej där ute tro????

RSS 2.0