Båtresan..

Haha så fel man kan ha ibland..
Här åker jag på kryssning mä Ann-louise i tron att man åker mä en "tråkig" människa. Men så fel man kan få ibland speciellt när det är alkohol inblandat. Vi hade så kul å vad mycket tjejsnack vi hade i hytten.

Sen haha hände det som skulle vara så typiskt mej att göra men denna gång var det inte jag. Jo, Ann-Louise hittade ett trevligt sällskap å glömde helt bort att vi var bara 2 som åkte. Så hon dansa å får runt. Så vi kom från varanndra men jag unnar A-L detta men tråkiga sista 2 h blev det ju på att stå själv å det var många jätte bra låter som kom å gick.

Vid 02.30 så gav jag upp då hade det kommit några killar som försökte förbarma sej över mej då gav jag upp å gick ner för att lägga mej. Då hade jag som sagt inte sett A-L på 2 h. Vid 03 kom A-L till hytten men försvann lika fort ut igen med sitt sällskap. Som sagt jag unnar A-L detta men ändå så vi var bara 2 som åkte då får man kanske försöka tänka lite på nr 2. Det skulle jag ha gjort lite.. vet att jag är jätte dålig på sånt men.. liten tanke då å då hade jag skänk å försökt ändra.

Men det var så skönt att komma hemifrån å få vara sej själv utan att åka båt å behöva tänka på att man är mamma.
Detta gör jag så gärna om men.. så ska vi vara fler.. det blir nog roligast så :P

Hmm nu sitter man här..

3 dagar innan avresa för en Ålandsresa som jag har sett så mycket framåt. Fast jag hade sett fram imot den om vi hade blivit så många fler å ett gäng roliga människor. Men detta att åka mä A-L kommer att bli jätte bra iaf men så finns det ett jätte stort men bara..

Jag har fått ont ihalsen.. jag fryser.. å näsan har börjat rinna....

Alltså detta är första gången som jag åker iväg utan Bina å sen är det planerat att jag ska gå ut på lördag kväll å dansa å ha kul. Så blir det så här.. tänk om jag inte kommer iväg nu då...
Jag tar alvedon å drar till Åland (hoppas att jag fixar det) å så utgången är ju inte lika jätte måste men.. visst det är blir ju träligt om det inte blir nått men.. det kommer fler gånger.

Men blir inte Åland av nu så blir det inget senare heller för sen kommer ju höststormarna.. å då mår jag bara dåligt när det gungar. Så då blir det inte förrns till våren nästa gång i så fall å då är det frågan om det inte börjar bli dags att ta mä sej den lilla då. För iår har hon bara åkt en gång å det var i februari.
Men jag kan ju hoppas att Bina vinner en resa.. då kommer vi iväg iår eller ibörjan på nästa år.

Nä nu ska jag kurera mej så jag kommer iväg så får vi se hur det blir.

Undra om man gör bort sej..

Tjänsten som Produktionsledare på Salberga är lediga igen.. vill söka men frågan är ju om man kan göra det.
Jag kom ju ända till interjuv förra gången å vart väl idiot förklarad sen eftersom jag tur i oturen inte kom vidare till Pliktverket.

Men nu är alla 10 tjänster ute igen... å jag har hört att flera ska söka om.. ska kanske inte vara sämre än att söka igen. Haha skam den som ger sej. Å se hur långt man kommer denna gång då.

För ett jobb vill jag ju ha å helst inne på fängelset.. för det verkar så roligt å inntressan. Fast det där mä att kroppsvisitera.. kan ju vara mysigt haha att göra. Eller så är det inte... ja ja man får väl prova å råkar man sen göra illa dom så kanske dom skärper sej till nästa gång ;).

Har iaf bett Annis att hjälpa mej igen att skriva om lite i CV så det inte står helt samma för då kanske man åker bort direkt sen var det några små justeringar som skulle ändras innan den får skickas iväg till dom igen.

Jag berättar senare hur det går men ha inga större förhoppningar nu...

Nu vet jag att det är så... på riktigt!

Sen jag slutade att tävla i hoppning för ja... typ 12 är sen så har jag inte velat kollat på hästhoppning alls. Å har bara haft mina aningar om varför.. å idag fick jag det bekräftat varför.

Jag å Bina å hennes kompis Jullan var till SORF å deras 40 år jubileum. Det första jag ser är flera ekipage som rider å hoppar fram.. där började jag att känna. Å inte blev det bättre när vi satt å kollade på hopptävlingen en stund... tur att barnen inte vill titta så länge för jag kände bara: JAG VILL BÖRJA Å TÄVLA IGEN.. ha tillbaka mitt liv där..
Det var så kul... det var jag å Anna W som åkte land å rike runt å så mötte man upp några andra på tävlingsplatsen. Det var så satans kul å lite dyrt men värt varje himmla krona var det.

Sen pratade jag mä Lasse (Ann-Louise ex) å han tyckte jag skulle börja rida igen... jag vill jag vill jag vill
Men vem ska betala.. en ridlektion kostar nummera 170 kr å när jag red en ridlärar ledd lektion vet jag inte när jag sist gjorde. Eller det måste vara på Strömsholm sist jag gjorde det.. å det var ju -99 så det börjar vara nått år det oxå.

Nä jag.. ska inte kolla på några mer tävlingar.. lägga tanken bakom mej att börja rida på lektion igen.. FAN att det ska vara sååå kul att ha häst å rida.

YES yes....

Helt plötsligt är jag bara så jääävla glad....

Annelie ringde från Salberg... DET ÄR JOBB PÅ G...........

Ska få jobba 2 dagar å det mä Emma igen =) det ska bli så satans kul så det kan ingen ana. Visserligen är det torsdag å fredag å torsdagen är en himmla jobbig dag. Men vad gör det om 100 år... jag får komma in igen å dom kom ihåg mej.

Sen ska jag ju få återse en viss produktionsledare igen... han är bara ett ögongodis å inget mer :-

Sen få träffa Oliver igen å ja alla där inne.. få jävlas lite mä Gunnar igen.. å det ska bli så satans kul å det kan nog ingen fatta.

Nu är jag glad å kan sväva på moln några dar igen..

Haha hoppas bara att portvakten kommer ihåg mej så jag kommer in å..... haha att jag kommer i kläderna..

Inte blev livet nå roligare!!

Nu har det gått ett dygn sen jag raderade å blockerad på msn.. å inte blev livet nå roligare för det. Å mä det sagt så får jag väl säga att det är väl inte nå tråkigare heller för många av dom som jag raderade å tog bort vet jag inte heller igentligen varför ja har haft kvar. Har inte haft nå kontakt mä dessa på flera flera månader.

Nån hade jag kontakt mä men.. nu ville jag bryta det å se om livet hade mer å ge än det som finns idags läget.
Å som sagt än är det ingen ändring. Jaja Anna jag vet att du kommer att säga att idag är det mitt fel att jag inte ringde upp nån eller messade å frågade om vi kunde träffas. Men.. tjata.. det är inte riktigt min grej eftersom jag inte jämt gillar att folk gör det på mej.
Fast.. tänk om jag får skylla mej själv å tappar nån nu bara för att man har för mycket stålthet för att vara ärlig att man vill träffa nån...

Nu är det snart höst å man ser å hör att allt fler av änns kompisar skaffar kille å några är snabba å flyttar ihop. Ja grattis till er.. å .. ja vad säger man till mej.. den eviga singeln. Ja ja det lider jag ju inte massor av men detta nyår är mitt första som singel  å skulle då vilja ut å parta lite men.. inte ihop mä en massa par å så jag. Det har jag hört av andra att det är inte skit kul att vara det femte hjulet.. det har jag varit några gånger så så kul är det inte så att jag vill börja om där igen.

Ja ja ska kanske messa nån å höras om den vill träffa mej nått mer överhuve taget men.. hmm då tjatar jag ju igen. Men jag kanske får ta den risken å det ända jag kan få tillbaka är ett nej eller ett ja.

Förresten det finns ett ställe som jag inte har raderat en "massa" killar på kom jag på nu det är ju E-kontakt.. men jag har ju ingen kille än så.. varför får inte jag sitta där lite på skoj för..


Dags att lägga nån på hyllan..

Idag så bestämde nån sej för att han inte ville åka 55 mil fram å tillbaks.. jag förstår han men ändå inte. Han bad mej inte heller rent ut att åka en bit på vägen så.. Fan så enkelt vissa bara kan göra det för sej, nu har jag lagt ner han å alla andra. Vänta vänta *asg* vad skrev jag nu alla andra. Ehh hur många killar har jag på g igentligen.. ja tydligen fler än vad jag själv vet. Vad det verkar-

Nu ska det rensas på msn.. nu kommer en å annan att rensans bort.... men åååå kommere jag att fixa att raders å blockera ...? Fy det får jag ta å överväga rejält om jag ska göra det eller inte.
Men jag har några till som nu kommer att ryka, här om dagen så raderade jag några stycken... undra om det inte var 4 st. Men vad 17 om dom aldrig skriver nått till mej så.. nä då klarar jag mej utan dom.

Men så finns det en kille som jag nu vill ha kontakt mä igen.. men det känns som det är lite förstört men kanske inte. Men.. jag är inte den som håller på å tjatar på folk eller jo det haha kan jag göra men.. vill inte göra det på denna människ iaf. Får se om han kommer tillbaks eller om jag har tappat han.. men då är det så. Jag bara vägrar att klanka ner på han, jag har bara mej själv att skylla. Det är bara att stå sitt kast.. men.. ååå jag tycker ju om han jätte mycket å så blir allt så himmla fel.

Så nu ska jag börja mitt nya liv å där ska msn rensas, men inte FB för där har jag ingen att rensa bort å lika så på Netlog har jag inte heller nån att taa bort. Även om denna männsika nämnde nått om att jag hade en massa killar på alla dessa ställen så är det bara här på msn som jag nu strax ska rensa bort ytterligare människor. Så ska jag ta å överväga rejält om en viss person ska finnas kvar där eller inte...

RSS 2.0