Viper

Alltså.. än en gång så får jag tänka om Viper var ju helt underbar att rida. Men.. det är ju en ridstil det där oxå.
Men jag tror att han kan få mej att må bra å det är det viktigast. Det andra får jag väl lära mej.

Ska nog försöka ha råd att åka på några kurser mä han så man lär sej att rida ordentligt det kan ju vara en fördel.
Men ska dit å rida på onsdag igen.

Nä nu orkar jag inte berätta mer.. fast det finns bla så gjorde jag bort mej :( är inte förvånad.
För nu ska jag sova men det kommer kanske mer imorrn om dagens ridning.

Men kan avslöja att jag har ont i arselet.... känner att jag ännu har sittben ;).
 

Mycket åland nu :P

Får se nu... har ju varit "nyss" till åland för bara 2 veckor sen. Sen ska jag å barnet åka om en vecka sen är det på g att jag ska åka sista april igen.

Men.. nja är ju inte skit sugen då heller på att åka.. visst det är ju jätte kul att åka men.. känner att jag inte har riktigt råd denna gång heller.
Visst skulle bli bjuden även den gången men.. vad 17 kan ju inte åka mä samma människa en gång till som bjuder.

Jaja sista ordet är inte sagt än men.. nja har ju inte skit massor av pengar å vem vet.. det är kanske jobb på g även sista april men.. det vet jag ju inte helt 100.

Men det visar sej hur det blir mä både jobb å åland..

Nu blir jag förbannad

Chefen pratade mä mej om att jobba vecka 15 åt en lokalvårdare men samma vecka har han gett en av dom i köket oxå ledigt fast bara i 2 dar. Det kom han inte ihåg så han fick problem å så kom han på nått som han tro är en super ide.

Nämligen att jag ska gå istället för lokalvårdaren å sen ska den andra sommarjobbarn Emma (som jag jobbade mä i sommras) få jobba i köket. MEN DET BARA JAG VÄGRAR.. mycket kan jag gå mä på men även jag har en gräns på vad jag går mä på. Dels så tror jag ju att Emma hellre jobbar 4 dar än 2 dar (men hon gillar nog ännu mindre än mej att städa) sen kvar står det att det inte blir köket så skiter ja att jobba då. För jag kan bara jobba onsdag å torsdag den veckan, så då "tjänar" jag dags mässigt på att vara hemma hela veckan å ha påsklov än att jobba 2 dar. Men får jag vara i köket så.. då jobbar jag gärna.

Jag ska prata med Annelie imorrn vad hon tycker.. men han som frågade mej är ju hennes överhuve så hon har nog ingen talan är jag rädd.

Men som sagt han får ta in nån annan på att städa om det nu måste städas.


Nu vart jag glad igen...

För jag har svarat på 2 medryttar annonser på hastannonser.se (oj, nu fick dom gratis reklam oxå). visste bara att dom stog i Färnbo. Men nu har bägge svarat å dom är intresserad av mej :P. Den ena ringde mej nu ikväll å den hästen står bara max 3 km ifrån mej. Den lät bra men.. hua det är ju ändå westenhäst. (en quarter). å westen är alltid westen. Det är ju inget som jag har ridit så.. har testat det några gånger med min sista häst men det är skillnad när det är änns egen å bägge är novisa. Men nu är det en som till å mä är tävlad i westen. Men jag skulle få åka å träna å även tävla om jag ville det å det kan jag tycka är helt okej fakktiskt. Å hon körde så gärna till både träning å tävling men eftersom jag har haft egna hästar så kan jag ju köra själv ( fast.. just nu är inte min bil i bästa skick bara).

Men Viper ska jag åka å rida på måndag å se om han kan vara nått för mej å att framför allt att ägaren tycker det oxå.

Sen den andra hästen står nog oxå ungefär lika långt bort har jag utläst från hennes en annan annons. Det är ett varmblod som är hoppad å behöver dressyr ridas. Den kan jag oxå tänka mej att rida.. hmm haha undra om jag kunde välja bägge, Det kunde vara jätte kul å få rida lite westen å även få rida som man "ska". För då får jag en chans att hålla lite lekktioner oxå.

Hmm nu fick jag nått att fundera på..vart/är ju sugen på bägge. Ska nog åka å testa bägge hästarna nästa vecka å kolla.

För westen är inte min grej riktigt men.. kan ju vara kul å testa en sån som är riktigt utb å även tävlad.


Hu hu så opassande :(

När jag äntligen får jobba så... blir liten sjuk :(.
Hon har klagat ända sen i lördag igentligen över att hon har hon imagen, men inte tyckt att det ändå har varit så farligt. Sen hela söndan så klagade hon oxå + att hon tidigt söndag morron spydde.

Men jag körde henne ändå till skolan igår för jag "måste" jobba för att spara dagar å få lite pengar. Hela dagen igår gick det bra men.. idag på lunchen ringde fröken å berättade att hon inte mådde bra. Å eftersom jag inte har nån som kan hjälpa mej att passa/ta henne så.. var det bara att åka hem.
Så idag blir det förlorad arbetsinkomst eftersom det bara blev halva dagen å sen så eftersom hon var dålig då jag hämtade henne så blir vi hemma imorrn oxå. Så där ryker 1,5 dag + att det försvinner lika mycket från mina extra dagar på stämplingen :(.

Jaja hon kan inte rå för att hon inte mår bra å gå i skola å fritis å ha ont imagen från kl 06.30 till 16.30.. kan inte vara jätte kul. Så då tar jag ju självklart hem henne.

Håll nu en tumme för att jag kan jobba torsdag å fredag iaf...

Vilken underbar helg :P

Vi var ut å grillade i solen i Tyttbo ( tror att det låg vid Dalälven. Rätta mej om jag har fel). Det var inge sol här omkring när vi åkte.. snarare att det kom ner lite regn.
Men ju närmare vi kom By så mer solsken blev det. Sen när vi var framme så sken solen å det forsade så härligt i vattnet.
Vi stog å kastade macka medans vi väntade på att elden skulle fallna ner till glöd.

Sen grillades det...åååå vad gott det är. Första grillningen över öppen eld i år å på.. ja minst 2 år. Men det ända smolket i bägaren var att vi glömde marschmelowsen hemma. Men det gick så bra ändå.
Sen på hemvägen stannade vi å åkte lite 4-hjuling eller jag åkte inte denna gång utan det gjorde Bina. hon tycker ju att det är så kul å då tyckte jag att vi kunde passa på när vi ändå åkte förbi där den stog :P

Sen idag har vi varit på bion.. faktiskt 2 st med en timme mellan rum.
Först såg vi Disco Daggarna.. inte superbra men den var bra. Sen efter den blev det mat på Liljas så vi skulle orka se
film nr 2 som var Chihuahuan från Beverly Hills. Den där imot var super bra. Den var spännande å sorglig med olika mellan rum. Men den slutade lyckligt som tur vad för det var nästan så att även jag grät en skvätt.. det gjorde Bina kan
jag tala om.

Trotts att denna helg har varit så uppbokad så.. har den gått lagom fort, Nästa gång Bina är här får vi hitta på nått annat rackartyg.. ehh öhh det blir det ju. För då är det ju nästa ålandsresa på g :P :P

Gillar inte kärleksfilmer :(

Sitter nu å kollar på Hundtricket... alltså.. såna filmer ska jag nog inte sitta å kolla på vad det verkar.
Sitter nu haha å grinar över att filmen slutade lyckligt som så många andra såna filmer.. å nu känner jag
att sommarn är på g å.. nä.. har ingen så vid min sida. Jag vill.... jag vill...

Men lika tomt är det som dom senaste 2 åren.

Tänk då jag bodde i Arboga.. så skulle inte detta liv bekomma mej ett skit. Men nu.. så känns mycket skit
kanske är det för det saknas kärlek banne mej å en häst i mitt liv. Men.. killar i hästar är inte allt men om man
åtminstånde hade det ena skulle jag vara en av världens lyckligaste tjej. Men eftersom jag alltid har haft
otur så,.... varför skulle detta liv.. sluta här å nu för???!!!!


Nä fy urk å usch..

Kommer att få stå i personal matsalen i sommar å ev tidigre :(

Gillar inte riktigt att stå så där till allmän beskådning.. urk, tvi å fy
Då måste man ju tänka hela tiden på hur man ser ut innan man åker till jobbet för vi bestämmer väl samma sekund som man måste gå å byta om som man får veta att det är änns tur.

Oj oj det är inte min grej.. visst man kanske får se en å annan pudding men.. vet inte om dete är värt det. Kan ju få se dom iaf på andra ställen.
Ja..ja... vi är ju 2 som jobbar samtidigt så jag ska se till att smita undan hela tiden ;) för man ska stå själv där hua men hemska tanke.

Haha det är kanske nu man ska tänka sej för innan man skriver på å kanske se till att söka sej ett annat jobb istället. För nu haha vet jag inte om toppen jobbet längre är det.....

Men vad äckligt folk kan bo.

Satt å kollade  på Rent hus.. fy så äckligt alltså. Fattar inte hur man fixar att bo så där. Å skulle inte fixa att bo så där bara å jag skulle vägra att åka hem till nån som hade det så där.

Skulle inte fixa att städa det heller...

Så var det måndag igen...

Tyligen en dag som man inte kan vara utan eftersom den kommer tillbaka varje vecka.. vare sej man vill eller inte.

Idag har jag fått jobba igen..  å ska jobba i 14 dar å det känns så underbart bara. Haha är det bara jag som tycker
att det är så underbart att få jobba, även om inte själva måndagen är lika underbar.

Sen fick jag idag veta hur å när jag ska jobba i sommar.. hmm hmm hela sommarn även denna sommarn men
men.. vad gör man. Eller jag ska vara ledig EN vecka å det är en vecka mer än förra sommarn.
Å under den veckan ska jag bara umgås å göra några olika saker som kan vara kul å uppskattas av "Peanuts".

Birka Paradise

Vilken helg.. den har varit rolig å jätte trevlig. Mycket god mat (lite för mycket sånt) har det varit. Kännt som vi mest
bara ätit å ätit. Fast igår dracks det en å annan Lennart å Pears Lemondas. 2 jätte goda drinkar å dom rann så
lätt ner :P

Hytten sen.. ja den var lite större än en vanlig 2b. Men den var härlig med burspråk med stort fönster, dubbelsäng med en spegelvägg på ena kortsidan. Sen var det hmm spegel i taket, fast den kunde jag lika gärna vara utan. Det känndes bara konstigt. Fast... ska jag vara ärlig så vet jag inte om den verkligen är värd 3000 kr men.. nu har man iaf provat den hytten å som sagt när å OM det blir nå fler gånger det vet man aldrig.


Men nu ska jag snart ut å åka igen.. om haha 3 v å då blir det mä Cindirella. Sen 3v efter det är det kanske dags mä Birka igen.. men då i en vanlig hytt. Men vi har inte sett om det blir en tur igen men jag har spekulerat lite om det iaf. :P


Får snart tuppjuck/tokspel

För jag sätter aldrig igång å börjar packa. Alltså hallå jag ska åka till åland imorrn men.. vad har hänt
Har inte packat en enda pinal. Eller haha där ljög jag visst.. jag har packat några ovissentliga grejor.
Som vaddå.. jo haha sminkväskan ( den måst ju mä när det är utgång som gäller ;) ) sen har jag nog lagt
i ett halsband men det kommer jag nog inte att använd (ska nog byta till ett guldhalsband istället) sen
en påse haha nötter att ha till ölen på kvällen ;).

Men som sagt undra om jag skulle börja kolla för är det nått som behöver tvättas så är det snart
försent för att det ska hinna torka om jag inte rappar på lite.

Detta är inte likt mej.. visst vill jag åka men.. nä igentligen inte. Å det kan bero på att jag inte åter igen
igentligen har råd å att åka  å att jag snart ska åka igen å då kommer det att kosta pengar.

Men bara vi sitter på bussen kommer det att kännas bättre å när man sen väl har suttit i terminalen i nån
timma å väntat å får äntligen kliva om bord kommer det att kännas okej (hoppas jag, måste försöka att intala
mej det nu iaf). Sen ska jag handla nått litet åt den lilla.. mer behöver jag inte handla.

Bina ägde bowlingen...

Idag var Bina på Willes kalas å det hade han i Avestas bowlinghallen.
Hon har aldrig bowlat nån gång men hon ägde verkligen banan ihop mä sina 2 klasskamrater.

Det börjar att hon efter en stund för en spärr ( heter det kanske när man får ner alla käglorna vid sina
2 försök ) sen lite senare gör hon en STRIKE!!!

Vad glad hon blev å strax innan hade hon kastat 2 ggr å bara 2 ner några få käglor.

Dom spelade 1, 5 gång å faktiskt så vann Bina bägge gångerna =)

Så nu blir det nog fler gånger för jag vart skit sugen att prova å spela igen... jag har nog inte spelat sen.. ja
kan det ha varit i typ 4an å då haha är det ju evigheter sen ;)

Do you ever...

Just want to call me at 2 a.m?

Do you ever
Just want to give me a hug & never let go?

Do you ever
Just want to learn in & kiss me?

Do you ever
Just want to go up to me & tell me how much you love me?

Do you ever
Stare out your window & think about  me?

Do you ever
Just feel like you want to be with me for ever?

Do you ever
Just want grab my hand & never let go

         I DO!!!

Denna dikt är till en viss person som jag är så nyfiken på...
försökt att träffa han några gånger men det verkar alltid bli nått
ivägen. Samtidigt som vi bägge är kanske rädda för samma sak
å det är att det är så många många mil imellan oss.

Men jag tänker på DEJ.. ofta


................................................................................................

I just want to be the girl You talk about
The only one
You couldn`t live whithout...
To be the one who makes your heart beat crazy
And for you to say to your boys
"shes my baby"


Till en viss människa..

Some people are live
only because it`s illegal...
to kill them

.........................................

When I shut my mounth and turn
to walk walk away, it doesen`t mean
you`ve won.

It simply means your stupid... isn`t worth any
more of my time.

Lobotimeras...

Undra om det kan vara bra..
Det måste det ju vara... bara ta nått piller  sen "vakna" som en ny bra människa.

Just nu känns detta som en bra lösning på det hela problemet.. då skulle det inte finnas
nå bråk längre mä Ex å man skulle må bra helt enkelt.

Alla skulle få må bra å livet skulle bara vara .... hoppsan =)

Nått jag ska prova leva efter...

I´m moving on
and i´m gonna get stronger now

And nothing would break me down
I will not give in doubt

Those days are gone
I can be who I wanna be

Start living my life for me
Cause I beliving it finally

I´m moving on

Men vilken härlig vinter vi har fått.

Den verkar aldrig ta slut.. å det passar mej helt kanon. Fast samtidgt har den börjat töa lite men som sagt idag igen så kommer det ner mer å det är bara kanon.

Men jag sitter å funderar på om man verkligen kan: älska, glömma å förlåta.
Älska det vet jag att man kan men glömma å förlåta.
Vet inte om jag vill glömma allt som har varit å allt som händer nu. Likaså.. det här förlåta.
Det beror på vad man ska förlåta kanske men.. jag är nog för lång sint för att kunna förlåta oxå.

Hmm detta måste jag fundera en stund till på.

Snö mera snö...

Men inte snöblandat, det blir inget bra av det. Vill ha snön kvar en stund till.. haha det är så ångest laddat att skiljas
från snön. Denna vinter har ju varit helt kanon för oss snögalningar, jag bara LÖV snö :P.

Men.. skulle önska mej en carport till bilen så man slipper skrapa rutorna å sopa fram bilen. Det är snöns lilla
baksida men.. jag tar det sååå gärna mot all pulka å tefat man kan åka när det är snö.

Jaha så är det strax måndag igen.

Känns lite tråkigt.. inget jobb i sikte denna vecka heller. Fast.. på gott å ont då kan jag å Bina umgås hela
dagarna efter skolan å hon har kommit hem.

Men.. det ger ju inga pengar så.. det är ju nackdelen i det hela. Å som det är nu är jag lite ibehov av det eftersom
jag har 2 bokade ålandsresor bokade. Men men.. jag är inte jätte orolig. Det löser sej å jag hoppas snart få jobba
en hel del. Hoppas bara jag inte har fel utan att det blir så som jag har "hört".

Men denna vecka verkar gå fast jag inte jobbar, Bina å jag har en del på gång så det kommer bara att säga swirs
så är det fredag å Bina ska till sin pappa å jag ska/måste packa för helgens resa.

Aquvanova i Borlänge.

Idag har jag å Bina varit där hela dagen mä Ida å Ann-Louise. Vi åkte å hämta dom strax efter 11 på fm å efter att vi badat mellan ca 13 å 17 så stanna vi åt på mac donalds i Hedemora å stanna å handla i Avesta så var vi inte hemma förrns 20.45. Så man kan snacka om hel dag.. men det var det oxå tänkt som.

Men nu har jag åkt vattenruschekana så jag klarar mej en lång tid framåt. För jag å Bina började åka för Ida vågade inte men hur det än var så övervann hon sin rädsla å fick sen en blodad tand å ville bara åka mer å mer.

Bina fastnade även för den här virveln som fanns i utomhus bassängen, den var ju rolig men.. det kändes konstigt att bada utomhus i varmt vatten medans det är nollgradit i luften.

Men jag rekomenderar detta badpalats för alla åldrar för som sagt.. även jag å några år äldre Ann-Louise hade jätte skoj där.

Vipps..

Så blir man bjuden till Åland.. lite hastig å lustigt.

Vi bara satt sent igår kväll å spånade på vad vi skulle göra nästa helg. En ålands resa har varit på tapeten tidigare men.. då har jag lyckats avslå det men.. nu gick det inte.

Vipps så var den bokad.. å jag hann knappt mä å reagera förns det var klart.
Klart jag vill åka men jag ska ju åka ibörjan på april igen så jag känner att detta är inget för min ekonomi. Visst visst inget
behöver kosta för hytt, buss, all mat är betalt av nån annan nu.

Så jag ska väl handla nått men.. spar mej mest tills då jag ska åka mä Bina eller.. så handlar man godiset till Bina då för då får hon själv välja.. eller så blir det ju att hon ska bestämma själv vad hon vill ha. Hon är ju så stor nu.

Men det roliga är att det är 2 olika båtar vi ska åka mä, nästa helg är det Birka å den i april är Vikingline.
Det ska bli kul att åka men.. jag har sån ågren.. det är så mycket pengar som det gäller nästa helg, bara för en natt
det känns inget bra. Sen är vi bara 2 å det är aldrig bra känns det som.. ska man åka till åland en helg så ska man vara
fler då har man kul annars kan man lik gärna åka en vardag känns det som.
 Vaa är jag bortskämd nu oxå.. nja men tyck det då men jag har varit så pass ärlig å sagt detta till denna person men
det var som att prata mä döva öron.

Jaja det blir nog bra.. det blir ju en lite större hytt än vad man brukar ta..

Vilket liv man har just nu..

Problemen tar aldrig slut vad det verkar.. just nu.. så känns det mest bara som jag är.
Jag ser saker som andra inte vill se å det är jätte tufft, det ända man kan göra är att få nån att hjälpa till.

Men men... jag tror ännu på mitt motto att det som inte härdar.... det dödar
Å det som inte.. härdar.. det dödar.

Så just nu är jag värsta järn ladyn men även jag har min gräns på det. Vad händer sen då??
Allt ser så bra ut på ytan men igentligen vill man bara grina, massor av tårar. Men dom kommer bara
ibland när man är i sin ensamhet.

RSS 2.0