Så är det första advent.

Det är med väldigt blandade känslor som jag inser att det är första advent. Jag känner både panik å.. en härlig ro fylld kännsla. Har idag varit på IKEA bla å handlat lite jag mste ju ha en julklapp från mej själv. Så det blev en sänglampa å 2 halv fräna kuddar bla. Hmm denna dag blev alldels för dyr känner jag betanke på att det är alldels för långt kvar tills det är nått i penga väg som kommer in.

Men det är ju bara för mysigt att ha fått upp dessa ljusstakar å julgardiner å juldukar.. men.. lite ont imagen har jag.
Men så är det ju det här gammla ordspråket oxå, det är ju Anders som har namnsdag idag. Å om hans dag blaskar så braskar julen. Å det blaska verkligen idag.. så nu får vi hoppas att detta ordspråk stämmer för då ska vi få en vit jul :P

Ullared.

Så är det äntligen på gott å ont dags för att åka till Ullared inatt. Det enda problemet är att jag trodde att vi skulle åka från Avesta vid 00.30 men när jag checkade av mä A-L igår kväll så var det klockan 01.30 :( så nu sitter jag här med beslutsångset över om jag strax ska gå å sova nån timma eller om jag ska försöka vara vaken å sova allt på bussen ner. För alla timmar ner blir jobbiga annars om jag inte sover är jag rädd. Sen för att kunna orka gå på Ullared alla timmar imorrn så behöver jag sova på bussen så mycket som det bara går.

Så ja hur gör man...

Ska fundera medans jag funderar på hur mycket eller lite pengar jag ska ha mä mej. Måste bestämma mej snart å föra över det från sparkontot till lönen kontot snart medans jag kommer ihåg det. Skulle vara så himmla typiskt mej att glömma att göra det å sen stå där å inte ha pengar på kontot för att kunna betala mä. Utan måste föra över pengarna å sen betala.

Ja ja jag ser fram imot det med blandade känslor.. men hoppas att det blir bra å att jag får mä mej hem många bra julklappar å inte behöver iväg mer å handla.

Åter kommer i över morron om det för jag åker inatt å kommer hem nästa natt ;)

Snö snööö det är snööööö ute :P

Alltså igår började det att snöa på kvällen å det snöade en bit in på natten åå det är bara så myysigt. Jag blir så glad å blir som barn på nytt när det kommer snö. Å ofta väldigt rastlös blir jag oxå vill bara vara ute å rulla runt.

Så idag har jag, Anna å Emilie å Linda varit å åkt stjärtlapp i backen vid mej. Jag å Anna åkte säkert i 1,5 h sammanlagt för Emilie å Linda kom senare. Men det var så satans kul man är som barn.

Så har snart denna dag oxå gått!

Nu har snart denna dag lämnats oss bakom. Tiden går fort när man har kul.. men om denna dag har varit så kul det vet jag inte men skönt att vara ledig. Men jag ska inte klaga.. för jag ska bara jobba torsdan nästa vecka. Dom andra ska jag vara ledig å ha det skönt. Det är jätte skönt att jobba där men.. jobbigt att man aldrig kommer isäng i tid nån gån. Om man nån gång kunde lära sej men.. nä det verkar inte så.

Men bara man kommer upp å iväg så går det ju bra. Sen imorron har vi barn å föräldrar fest på dagis/fritis å det ska vi gå på. Lite länge kan jag tycka att den håller på å att lägga den en vardag men men.. det går nog bra.

Kär i en röst..

Kan man bli det.. Jag har ehhh nä inte träffat han men jag har pratat mä han i telefon å messat en hel del med han. Eller.. det är igentligen 2 st killar det gäller som bor många mil ifrån mej (men dom 2 bor i närheten av varnadra).
Den ena killen träffade jag på i E-kontakt (när jag var mä där) å så den andra killen träffade jag på i FB. Men bägge har jag messat mä, pratat i telefon å chattat mä på msn. Bägge 2 är sååå... ja det går inte att beskriva.

Jag vill träffa dom bägge eller jo det vill jag innan jag kan lägga dom åt sidan å ev gå vidare. Har luskat lite mä dom å dom är flyttbara, vilket passar mej väldigt bra men...  Han på E (Stefan) har jag lagt ner lite sen jag "träffade" han på FB (Morgan) men jag återkommer dessvärre alltid till Stefan vad det verkar.
Å mitt upp iallt har jag börjat å träffat en kille här hemma, men han har jag svårt (elakt sagt) att vara jätte seriös mä så länge dessa 2 spökar i mitt huve.

Så i dessa grabbar är jag.. ja kär i men det är kanske bara tills jag har träffat dom. Men som sagt för att kunna släppa dom å kunna gå vidare så behöver jag träffa dom. Å då vill jag iaf först träffa Stefan för han är bara så "häftig"/speciell men sen Morgan han ja han verkar bara så go som en nalle björn. Dom är så 2 olika personer men.. bägge har fått mej på fall bara. Varför ska/måste dom bo ca 25 mil ifrån mej :( vilket gör att det krävs mer för att kunna få till en dejt.
Men en dag så.. kanske jag har fått till en träff mä dom. Stefan har ju varit på g upp hit.. men så banga han i sista stund med en motivation om att han var "rädd" för att träffa mej för jag verkar så kall å hård.


Jaja vad är en bal på slottet å hur svårt kan det vara =)


Helvete...

Hann jag precis tänka innan servera vagnen tippar av trucken full med varor. Kom lite små stressad med trucken å skulle in på ett hus med en sista servera vagnen dagen.. Klockan var strax hemgång så man var ju lite/något om stressad.

Öppnar dörren å tar fart med trucken men.. nått går fel å jag vänder mej om å ser hur vagnen tippar i slowmotien. Sen låg det lite varor lite över allt. Fick hjälp av 2 grabbar att lyfta upp den sen fick jag lägga tillbaks grejorna lite "fin".

Så nu har jag haft sönder ett dörrhandtag å tippat en vagnen.. vad finns det mer man kan göra.. vet inte om det finns nått mer. Jag hoppas det vill bespara mej mer grejor nu....

Den inflyttningsfesten.

Oj oj var på Annas inflyttnings fest i lördags. Den börjde för min smak lite tidigt så jag gick dit till 20. Visste inte från början som sagt om jag skulle dit men.. jag öppnade en cider.. sen hade man ändrat sej ;).

När jag å Johan kom dit var festen i full gång för att kom dit till utsatt tid.
Konstigt nog så tycker jag att tiden gick jätte fort där. Hann inte mer än dit kändes det som innan klockan var 00.30. Men det sjöngs å det skrålades. Men oj oj vad det plåtades.. det blixtra hela tiden men jag hade turen att sitta lite bakom alla för jag ville inte slåss i den trånga soffan. Sen plåtades det mest på dom som var där från början å det är jag inte lessen för :) för det syns i FB nu att det ska man haha vara glad över.

Men tack Anna för en jätte rolig fest å hoppas å det tror jag att du hade lika kul som alla vi andra.

Men detta måste vi göra om å det kanske till 30+ ( om jag ska mä ut eftersom jag mådde så dåligt i söndags så kan jag ha ändra mej) då är det party party.

Inflyttningsfesten..

Den började kl 18 men jag kände att det var lite väl tidigt för mej att gå, om jag skulle gå. För jag har inte mått så bra psykist några dagarn nu. Men hur det än blev så hamnade jag där iaf fast vid 20 då alla redan var i en fin form men vad gjorde det. Jag sällande mej rätt snart in i gänget så det var inga problem.
Klockan gick dessutom rätt fort å vips börjde folk att droppa av, men själv gick jag hem vid 03 å då haft en trevlig kväll.

Men fy så jag har mått idag.. så här dåligt var ju jätte länge sen som jag mådde. Har inte vaknat till riktigt förrns nu om man änns kan säga att jag mår bra nu. Så nu på nästa 30+ har jag börjat funderat om, om jag ska ut eller inte. Är inte värt det om jag ska må så här dåligt då dagen efter.
Men men det är nån vecka kvar så jag hinner ändra mej ;)

Snart helg å jul!

Vad tiden går fort.. hinner inte mer bli måndag så är det helg å på det är det dessutom snart jul. Det är ju inte klokt vad tiden går fort. Jag som är van att vara ledig över julen, ska nu jobba denna jul. Fast jag har sagt ifrån att jobba då jag har barnet för då vill jag umgås med henne. För hur det än är så är det bara jul en gång om året.

Men jag måste inför skaffa mej en julgran, en stor till denna jul. Så då behövs ddet glitter å röda bara röda kulor så den blir enhetlig å jätte fin. Hoppas jag :P

Dubbdäck aj lööv them!!!

Nu sitter dom äntligen på dubbdäcken.. så nu kan man köra på lite mer. Fast... när jag tog upp dom imorse så upptäckte jag att jag skulle ha haft in dom för omdubbning men det är ju så dags att tänka på det nu när man skulle ha på dom. Fast vill man inte spara pengar så.... kan jag säkert lämna in bil å däck å få det fixat men just nu rinner pengarna lite för mycket känns det bara som.
För nu kostade bilen några sköna hundralappar (vet inte hur mycket ska betala imorrn) å sen så igår när jag borsta tänderna så tappa jag en lagning å det är inte billigt att få det fixat. Men måste få det fixat :(. Sen på fredag ska jag klippa mej å det ska bli såå skönt men.. så går det nån skön hundralapp då oxå.

Jaja sen ska väl både bil, hår å tand vara färdiga för en längre tid hoppas jag. Eller jag ska nog klippa mej när jag bokar klippning till Bina närmare jul. Jag chockar kroppen å lägger in en extra klippning mot vad jag brukar göra, känner att det är ett stort behov. Sen passar det bra lagom till festen på lördag =) haha om jag ska gå ;)


Vinterdäck kära vinterdäck.

Imorrn ska jag äntligen få på mina dubbdäck på min bil. Vart bara tvungen att lämna in den på verkstad för att få framvagnen fixad. För den står snett.. den har slitit helt slut på mina sommardäck. Vill inte att mina dubbdäck ska bli lika förstörda för jag hoppas att dom ska hålla iaf en vinter till innan man får öppna plånboken igen. Räcker att jag får göra det till i sommarn eftersom mina sommardäck är helt slut.
Bilar är inte direkta några sparbössor har jag märkt :(

Nu har man Halloween bakom sej.

Jaha så har denna mysiga helg varit oxå. Vad tiden å helger går fort nu när man är "gammal". Men nu har vi fått snö iaf inte mycket men det lilla är iaf kul att vara ute i.

Synd bara att jag tappade en dag ihop mä barnet denna helg.. det är lite synd men vi tog igen det igår.
Först fixade vi pumpan (en dag försent) sen gick vi till kyrkogården å tände ljus för min farmor å farfar å mormor å
morfar. Sen hann vi bara hem så kom A-L å Ida som bestämt. Jag å A-L satt å prata nån timma å barnen lekte innan
vi gick till pizzerian som bestämt för att äta å ha trevlig. Sen gick vi hem å fikade lite medans barnen kollade på teve å
hade mysigt. Sen satt jag å barnet å myste lite för oss själv en stund innan det blev läggdags.

Så här mysigt hade vi på halloween 2008 =)

RSS 2.0