Marginalen är hårfin!

Jag har ju lagt Johan åt sidan en stund nu för att han själv ville det.. sen är det ju så här att jag måste träffa Stefan för att kunna lägga han åt sidan å gå vidare. Vet inte varför igentligen men Stefan har satt så djupa spår i mej att jag måste bara träffa han.
Å nu ska vi troligen träffas imorrn å jag är jätte nervös över hur han är i verkligheten osv.

Men.. så var jag chaffis igår åt ett helt gäng visade det sej att det blev. Å då var ju Johan mä.. när jag fick reda på att han skulle mä så tänkte ja banga men det var försent å så sen så vet jag hur svårt det är att få tag på skjuts så det var bara att bita i det sura äpplet.

När vi äntligen kom till Sala efter mycket om å men å efter en läskig incident så försvann alla ur bilen.. haha bilen hann nog knappt stanna innan alla var bort utan.. Johan.
Å han satt kvar hela natten så när klockan vart 02 så satt vi kvar på parkeringen å vi hade pratat om oss. Om vad som hänt å vad som hände. Alltså det var en jätte jobbig sist för.. jag tycker ju jätte mycket om Johan men men.. jag är ju så nära min "dröm" dejt nu å den måste jag ju som sagt bara ha för att kunna gå vidare.

Vet inte men det kan ju vara som min kusin säger: att eftersom jag känner så så kanske han är det killen som bara är så rätt för mej. Jag vet inte om det är så men.. jag hoppas att han kommer nu så får mitt hjärta säga sen vad han är för nått.

Kastas mellan skratt å gråt

I måndags när jag äntligen skulle få hem Bina så kunde hon inte sluta skolan fort nog för att jag ville ha hem henne. Å det var sååå kul att få hem henne å vi firade mä pissa å mös hon å jag. Å vad jag ÄLSKAR mitt barn.

Men så... nu sitter jag här å gråter.. det är fredag å Bina ska till pappa å hans pip pip kärring.
Jag vart kvar lite på skolan när jag lämnade henne, vill umgås in i det längsta mä henne. Å det var ett litet misstag.. att man aldrig lär sej vad som är bäst för barnet. Suck.
När jag sen skulle gå för det ringt in så vart Bina ledsen å ville inte att jag skulle gå. Det bästa är att bara lämna å gå å INTE tänka på sej själv. Å detta är nytt för Bina. Det är första fredan som vi byter efter skolan så.. det reagerar hon nog på i sin splittring.

Så nu ska jag strax mä Anna till Sala för att tänka på lite annat.. hoppas jag. Sen ska jag torka golv å byta sängkläder när jag kommer hem å ev tvätta fönster så det blir lite fint här hemma igen.

Nu är det ju strax höst ;( så då är det dags att blicka framåt mä lite andra gardiner i fönstrena.

Nä nu ska jag göra mej iordning för Anna kommer att vara sen som vanligt... ;)

Ja vad säger man om dejter!!

Nu har jag på kort tid haft 2 dejter å den 3dje är på ingång :P. Men det är inte min grej igentligen... känns det som. Först är det rätt kul men.. oj så ser man människan i verkligheten. Då har jag ångrat mej bägge gångerna. Jag ska nog sluta med det här, inte min grej men undra om hur man ska träffa sin nya då då.. Ähh förresten det finns ingen som vill ha mej.

Jag har min "dröm" dejt kvar att få in bokad.. sen.. ja sen lägger jag ner detta. Men jag tror lite på Stefan.. alltså han är lite konstig men oj så SPÄNNANDE. Kan inte säga vad det är men.. han har ännu nått.

Jag har sagt till syrran å Anna att jag kan INTE gå vidare förrns jag har träffat han. Alltså det är ju rätt otäck att jag måste träffa han för att sen kunna släppa han.
Vi provade ett tag vi skulle glömma varandra men haha det gick inget bra. Det som var skönt var att det var han som kröp tillbaka å att det inte var jag.

Det har han sagt flera gånger Stefan att jag är en av få som kan göra han sur ;) men han ändå "kryper för mej sen. Yes yes så ska det väl vara. Sen har vi eller han oxå konstaterat att det kommer nog blixtra rejält imellan oss OM det skulle bli nått.

Konstigt jag är nästan kär i Stefan utan änns ha sett han.. mer i en cam. Så kanske det raseras efter man har sett han men.. då kan jag iaf gå vidare sen. Hoppas bara man får till en dejt mä han snart :P


Ps.. jag drömde om Johan inatt ;(   Ds


Vilken tung dag detta är!!

Denna dag så kom livet lite ifatt mej igen.. å det vart som ett slag imagen när jag upptäckte det.

Vad saker å ting kan ändras fort, i lördags så "gifte jag bort min stora syster" å jag grina för att jag är så glad för hennes skulle. Själv så kom jag på idag att jag är faktiskt arbetslös igen ;) å ... det känns inget bra alls så nu grinar jag för det. Det börjar kännas som att det är dags att göra nått.. frågan är bara vad. Men jag har ju ännu minna vänner hemma i Arboga som bryr sej om mej... kanske börjar bli dags att flytta hem å börja må bra. Lämna allt skit bakom sej, det börjar kännas mer å mer så. Visst jag vet att jag har barn som jag då lämnar kvar men.. jag hoppas att hon en dag kommer att förstå mej. Att jag orkade inte vara svag å försöka kriga för henne.. jag kommer ju aldrig att lämna henne eller glömma henne för att jag flyttar hem. Hem.. till mina som kan göra mej stark å orka se framåt.

Jag har iofs sökt ett jobb nu i Sala men.. jag vet inte.. det är ju inte säkert att jag får jobbet så.. då är det ju inget förutom barnet som håller mej kvar. Men det är klart får jag jobbet så då blir jag kvar men då kommer jag att på allvar att börja söka lägenhet inne i Sala. Jag bor här i denna lilla håla till nästa sommar ( det är ett år längre än tänkt ) sen så flyttar jag in till Sala. Är så trött på att vara beroende av min "skit" bil å dyra skatt å försäkringar å bensin räkningar på den. Allt bara kostar.. jag orkar inte snart mä att allt bara kostar pengar å så mycket pengar.

Hjälp vad rädd jag blev!

Idag på jobbet när jag skulle skicka upp Servera burar i hissen så fick jag hjälp av Oliver att köra in dom. Så medans han gjorde det så gick jag upp för trappen för att öppna hissdörren å ta imot tom burarna. Men... när hissdörren börjar öppna sej å jag går imot den för att gå å ta burarna så är det nått stort mörkt som RÖR sej där inne.

Jag bara skrek rätt ut så himmlarsk rädd blev jag men.. haha jag hann se att Oliver i hissen (det stora mörka i hissen)  hoppa till när jag skrek. Jag är duktig på att skrämma folk när jag blir skrämd. Det var Oliver som stog i hissen.. jag räknade att hissen skulle vara tom förutom tom burarna då.

Det är inte första gången som han testar mitt hjärta denna mannen.. så han haha kan bli min död den mannen.

RSS 2.0