Så tråkig denna dag blev.

Idag är det fredag.. då brukar jag varannan fredag få mitt barn. Men.. hon kommer inte förrns imorrn för pappan ville ha mä henne på ett kalas hos hans nya bekantskap. Å barnet som fyller går på dotterns dagis så då fick hon väl följa mä då.

Men så hade jag planerat att åka till Avesta å köpa en jacka, ska äntligen ta mej råd att köpa en lite dyrare jacka. Så jag tänkte kolla på Haglöfs å Puma där vid Dalahästen.
Men så har första snön kommit (som igentligen rätt mysigt) så då har det blivit halt att åka mä sommardäck. Haha alltid lika överraskande. Vill ju åka men.. har jag klarat mej utan en ny jacka i flera år så klarar jag nog nån vecka till.

Men så.. vart livet så tråkigt bara. Nu sitter jag här i min ensamhet.. utan barn å utan att åka till Avesta å kolla på jacka :(  vad ska jag nu göra. Jag kom helt av mej å luften gick liksom bara ut mej. Trott att det är snöblask ute så..

Men men Trevlig Alla Helgon alla å hoppas att eran fredag blir/är bättre än mej

Testade larmet på copsen!

Igår när jag å Emma skulle in på ett av huset på jobbet så fick vi inte komma in direkt för inre säk höll på å visiterade några intagna. Medans vi väntar ringer min telefon. Vet inte vad som händer men jag knäpper dän telefon å i nästa sekund ligger den på golvet å rycklarmet sitter kvar mina byxor. Det tog mej en sekund att fatta att jag just råkat "rykt" larmet. Men snabbt upp mä telefonen å på med larmet... puh jag hann. Sen trodde jag att telefon slutat ringa eftersom den åkte i baken men, se den fortsätte att ringa så jag kunde svara. Snacka om att jag vart "rädd"när jag insåg faktum.

Vilken färg på julgranen?

Jag ska köpa min första plastgran ( tyvärr för jag är borta mycket i jul) men nu får jag ångest över vilken färg man ska ha ;). Det är inte bara gröna som gäller i år vad det verkar. Hade varit jätte enkelt så men.. se det är det inte.
Ellos har både vit, svart å gröna granar, men se.. Rusta ja som ska alltid vara värst dom. Dom hade färgarena: rosa, vita, blå å grön. Så hur morden är man på julen.. menar en rosa gran!!?? Visst visst jag gillar rosa men.. på en JULgran. Tror inte att jag vill ha det.

Kupolen i 5 timmar

Jag å Ann-Louise gick på Kupolen i 5 h men inte handlade vi massor men.. vi hade såå trevligt. Dete var bara vi å inga barn. Så skönt att äta när man ville å bara gå affär in å affär ut. Jag som hade gått in för att hitta en jacka.. hade till å mä gott mä på att jackan skulle få kosta en 700 kr. Men nä.. inge jacka.. hade ingen lust att betala 1200-1300 kr för en trotts att jag hade pengar för en gångs skull. Där går min gräns kan jag tycka å tyckte att jag hade fått högt upp än då med mina 700 kr.
Men jag ska åka till Avesta nån eftermidda å kolla på Haflöfs outlet om dom kan ha nån snygg till ett hyfsat pris. Annars såg jag på teve raklamen att Stadium ska ha rätt fina jackor för 500 kr. Konstigt bara att vi inte såg dom för vi var in i den på Kupolen.
Men men jag ska snart ner till Ullared å där vete jag att dom har fina jackor å billiga så hittar jag ingen i Avesta då kanske jag kan köpa 2 på Ullared ;) :P

Fredag kväll å barnfritt.

Sitter nu hos Anna å vi har varsin dator framför oss å gör lite olika saker på datorerna. Anna visar mej lite nya saker att prova på. Bla ett ställe där man kan spela bingo så vi drog några spel direkt, rätt kul men haha nästa lite tant varning :).
Imorrn är det Kupolen å A-L som gäller, ska bli kul att åka dit helt barnfria å bara umgås å ha trevligt. Jag ska kolla på nån ny jacka... det vill jag ha. Hoppas jag hittar nån som inte är allt för dyr å kanske lite nya kläder oxå vore inte kattskit.

Nä nu ska jag strax gå hem för klockan är lite mycket å Anna ska jobba å jag ska iväg i skaplig tid.
För ju besök på lördag kväll sen oxå :P ser lite fram imot å träffa Johan igen ;)

Lite födelsedags mys

Idag så vart jag gammal =) säger dom men.. som tur är så har jag slutat att fylla år.
Men efter att Bina kom hem från skolan så hade vi det trevligt med lite osämja haha det hör tydligen till.
Men vi spelade bingo å då tro jag inte att vi vann nått ska lämna in å få dom kollade imorrn sen hade vi ett födelsedags fika var meningen att Anna skulle vara mä men hon fick för hinder, tyvärr.

Sen nu på kvällen så åt vi potatisgratäng å kött.. så mysigt det kan vara att fylla år. Jag har slutat att fylla men det är tanken som räknas å det ägna Bina å jag oss åt ikväll. Var lite små skönt att vara själva, då får man göra som man vill lite.
Men kalas hade jag annars i söndags när mamma å Lars å syrran å Ludde var här å firade mej å jag fick massor av presenter. Började nästan att undra hur gammal jag igentligen blev.

Men tack min kära släkt för att ni tänkte på mej å alla ni andra som skickat mess å skrivit på FB.

Jobbigt att inta få ha barn jämt.

Sitter här nu ytterligare en fredag å jag har lämnat ifrån mej Sabina till skolan å så kommer Erik å hämtar henne ikväll efter jobbet.

Jag har sån ångest idag.. så det kan ingen ana. Bina är så trött å vill inte till skolan. Visst visst hon kör mä mej å trötthetenn har jag försökt att göra nått åt mä att lägga henne tidigare å hon somnar direkt  fast hon är lagd tidigare.

Jag har ångest över att jag jobbade hela sommarn å att Bina vart just inge ledig från dagis i sommras så.. jag förstår att hon har ett "dåligt" batteri. Visst var hon ledig nån vecka i sommras men .. det var ju inget längre å samman hängade ledighet som hon fick. Sen kommer ju höstlovet.. så.. är hon hos Erik på gott å ont. Där har jag nu lovat upp mej på att jobba, måste ju jobba då jag får chansen men... hade Erik haft lite mer fram förhållnade så hade han frågat mej om jag kunde ta henne några dagar. Men nä.. inte tänka på barnet nä nä det  vore ju synd.
Det är samma sak.. det är ju snart jul.. å kommer säkert att bli till frågad då oxå om jag kan jobba. Hur gör jag då? Vill ju att Bina ska vara ledig då... man kan ju behöva tanka lite energi mitt på vintern oxå.
Jag brukade alltid vara ledig mellan jul å trettonhelgen för att Bina å jag skulle tanka energi. Denna jul vet jag inte hur det blir då eftersom jag har fått detta extra jobb som jag "älskar" å har även svårt att säga ifrån för då får ju Emma jobba istället.

Himmla skit sits jag sitter i men.. jag ska nog tacka lite nej iaf i jul om jag blir tillfrågad. Vill ju umgås å tänker på så att Bina får vara ledig. Ja jag vet att jag inte bör tacka nej men.. vad ska jag göra. Jag slits mellan 2 världar jobba ( som jag fakktiskt vill ) å vara ledig mä Bina.

Det är en stund kvar men.. frågan kommer att komma.. det är jag rätt säker på. Anna vill nog vara hemma så mycket som möjligt mä sina barn. På gott å ont :(

RSS 2.0