Stressad!!

Att jag aldrig lär mej. Planerar en massa saker som jag vill göra under sommarn medans jag har mitt barn under sammanhängade 3.5 v. Förra sommarn så jobbade jag å fick en veckas semester nån vecka innan skolan började för dottern. Vi for hit å dit men kul hade vi men en vecka går sååå fort bara när minsta minut är planerad. I år har jag lyckats igen kan man säga. Vi har några andnings hål dottern å jag men vi är inte hemma mycket på en 14 dagars period. Å visst jag har valt det själv å varit mä å planerat MEN.. ju mer jag tänker på det så mer stressad blir jag. Å det jag är mest stressad över är resan över till Åland. För då ska jag köra själv mä dottern, ja jag gjorde lika dant förra sommarn då vi hade den där semsterveckan men jag stressade upp mej då oxå inför den. Sen hur man ska orka å komma ihåg alla olika tider både här å där. Speciellt andra veckans alla båtturer blir det mycket tider att komma ihåg som avslutas mä ett ponnyläger på SORF för dottern. Hur hon nu haha ska orka mä det efter att ha fart runt i 2 veckors tid. Jaja vi har inte tråkigt så länge iaf när vi far runt hit å dit. Kom just på att jag ska börja fundera på att börja att packa för i övermorrn drar vi iväg mot första målet som är Skara Sommarland. Hej hej så länge

Ja säger bara det.

Börjar märkas att det är semester. Som både häst, hund å katt vän så är det folk som frågar en både till höger å vänster om hjälp. Å jag ska erkänna att det är några få som får min hjälp. Det är Gunzan som ska till Östersund å hämta hem sitt sto som har varit på betäkning där uppe. Sen är det Rosie som åker till Öland som behöver hjälp mä sina hundar å katter. Som sagt denna vecka är det inga bekymmer för att då har jag inte mitt lilla hjärta. Men om en vecka har jag henne å då ska vi bara umgås å umgås då har jag inte inte sett eller hört nått från henne på 3.5 v å det är jääääätte lång tid. Då ska vi bara umgås å ha det kul å fara runt på en massa tok å roliga saker. Börjar mä att åka till Skara sommarland å avslutar den veckan mä Midnattstravet på Romme mä artiser som Kalle Moraeus å Måns Zermerlöw. Sen blir det troligen Åland å morfar i 3 dagar å sen bara hem för att åka en tripp på Cinderella mä vänner. Å när vi kommer hem där ifrån så väntar ett 2 dagars ponnydagläger för henne. Å direkt efter det åker hon till mormor. Så.. oj vad det verkar så här långt så blir det späckade dagar fast jag har henne så lång tid. Förra året så hade jag bara en veckas semester å den var lika komprimerad den som dessa 2 veckor verkar bli. Men det kan hon behöva för hos pappa gör dom inget alls, eller jo dom skulle åka till Orsa iår igen å då kommer hon hem fredan innan hon kommer till mej. Detta ska bli ett sommarlov för Skruttan att komma ihåg fast jag just inga pengar har.

Åska.. ge mej åska!!

Jag vet att man inte ska klaga men.. nu är det för varmt å kvaft ute. Det går knappt att andas å det går inte att röra sej utan att man blir sjö blöt i svett. Nu har dom pratat om åska å regn över en veckas tid men inte en droppe har trillat ner. Men så igår hade dom ett rejält åsk å väder neråt landet å det skulle jag oxå vilja ha. Sen idag har dom varnat för klass 1 på åskan som ska nå från Skåne å upp till dalarna. Yppie tänkte jag trotts att jag är åskrädd, väldigt åsk rädd om den går mitt över som den som väl sällan gör. Men.. vad hör jag på radion nu då jo att det är ett jätte åskväder i Örebro nu men att Avesta å Hedemora (av alla ställen) kommer troligen att klara sej från åskan. Jaha... så ingen åska idag heller. Bara att hoppas att man har ett bra hjärta så man klarar denna värme ett tag till. Fast nån gång måste det ju lätta på å då genom åska... men den dagen den glädjen :P

Vilken badkruka man är..

Idag har jag svettas hela hela dagen eller det gjorde jag ju igår oxå men... ingen ska tor att jag kan åka å bada inte. Nä då kan jag ju gott sitta å svettas men visst skulle det vara skönt mä ett dopp. Nån gång måste jag ju komma igång å bada å nu när jag har fått hem min bikini... min första på massor av år å det bästa är att jag är sååå nöjd mä den oxå. Så den måste badas in nån dag å det innan vi ska åka till Skara Sommarland om några veckor. Det ska bli sååå kul å hoppas att barnet tycker lika dant men säg det barnet som inte gillar att bada då det är varmt ;). Nä nu ska jag strax baka trotts att det är 30 grader inne (kan kanske bero på att ugnen är på) så har jag ändå lite ork till att baka. Sen måste jag göra det innan alla igredienser går ut i datum innan jag har bakat upp dom. För det är så typiskt mej att göra. Men det börjar min ekonomi säga ifrån att jag har inte råd att fortsätta så, så då blir det till att skärpa till sej.

Nu börjar jag få panik!!

Inget jobb i sikte å ska jag börja plugga till hösten så.. hallå det är bäst att börja bestämma sej för det nu i så fall. Jag velar fram å tillbaks, helst vill jag ha ett jobb men jag är inte rädd för att få lån för att plugga. Men jag måste få en rejäl känga i arselet å sen en morot som är att jag är nästan garanterad ett jobb när jag har studerat klart. Sen bör inte kursen ha ett allt för långt sommar uppehåll heller för tänk OM jag inte får ett sommarjobb. VAD GÖR JAG DÅ, hur får jag pengar till hyra å alla övriga räkningar. Hua hemska tanke, visst soc finns men jag vill inte gärna gå dit heller. Så skulle det bli nått sånt så får jag försöka fixa det då, den dagen den sorgen. Kunde inte sova igår kväll heller, det är hela tiden nya bekymmer som kommer till mej när det är dags at sova. Men igår var det ovanligt "illa" jag låg vaken över en timma å bara snurra när jag inte försökte tänka å annars bara snurra det i huvet. Nä jag ska ta å kolla in på arbetsförmedlingens hemsida vad dom har att erbjuda för roliga utbildningar å se om det är nån som kan till tala mej lite iaf. Annars ska jag gå in på CSN`s hemsida å kolla å se hur mycket lån å annat som jag kan få. För jag måste få mer än vad jag får nu annars har jag inte råd att plugga. Nä nu har jag inte tid att vara kvar här, ska kolla efter jobb, studier.... sen ska jag ut å pressa pressa.

Känner mej som en häst!

Varje kväll dom sista veckorna nu när jag ska gå å lägga mej så tänker å tänker jag. Så mycket att jag håller på å blir galen. Det är om allt möjligt som jag tänker på men.. mest snurrar det om huvet om min kompis häst som jag håller på å hjälper till å rida in, eller nu tänkte jag å igen å börjar inte det kalla att rida in på han längre. För nu sitter Rosie på han å travar ihop mä mej på Lady som är mamma till Loke. Sen igår red hon till å mä först å travde på en liten okänd mark. Men han travar på som inget har hänt. Att jag tänker på det är ju igentligen inte negativt för att jag hjälper till för att jag tycker att det är så kul att kunna hjälpa till om jag kan å jag själv tycker att jag har kunskap för det. Men det kunde vara kul att sova nästan direkt när jag lägger mej, så som jag brukar kunna göra. Om man ändå kunde göra omvänt.... jag tänker på dan å när jag lägger mej för att sova så sover jag. Jaja snart ät min utmaning att hjälpa Karin att få sin Loke inriden, då får jag gå vidare utan dom :(. Kommer att kännas konstigt för nu har jag varit hos dom nästan jämt (känns det som) sen...tja det börjar vara några veckor nu. Så undra vad jag ska göra då? Jag tror att jag vet.. ska nog börja mä min ridning igen. Har en häst som man kan skoja å säga (men lite sant är det oxå) står å väntar på att jag ska börja rida henne. Så vem vet här nu vad som händer om några veckor för då går Loke på en välbehövlig semester om jag inte redan då upptar min ridning. Har ingen super bråska men det är ju såååå härligt att rida när det är sol å ljumna kvällar ute.

RSS 2.0