Sola å bada

Ska det bli på Åland på lördag om detta fina väder håller i sej. Jag hoppas det eftersom plats på båten är redan bokad. Men.. det är inte hela världen heller om det skulle bli mulet väder för då blir det inte skit varmt i bilen. Först ville jag inte men.. som vanligt mä lite övertalnings så bokades det platser för oss å bilen. Ser redan fram imot det, bara det här att få komma bort om så bara över dagen ska bli så skönt känner jag. Sen mä lite tur så kan vi hälsa på min pappa å hans särbo å sen lite senare här i agusti så hoppas jag på att kunna ta mä mej barnet å åka över till Åland en fredag eller en lördag å sova kvar så man får lite Ålands känsla i kroppen. Nu var det länge sen hon var över på Åländs mark så nu börjar det bli dags för även henne. Denna helg kan hon tyvärr inte följa mä för att hon är hos sin pappa, men sen kommer hon till mej igen :D å då ska jag försöka att ta mä henne över om inte annat en dag.

Äntligen har det hänt...

I onsdags så vart träffen äntligen av.. den har varit på g såååå många gånger men sen har det varit det ena mä det tredje. Jag åkte dit med drarriga knän.. känndes så. Var framme i god tid så jag slapp komma sist, för det är nästan jobbigare. Jag hoppades att jag skulle bli mycket klokare efter detta men det blev jag inte. Vänder å vrider för å mot... men nä jag blir inte klokare på detta. Jag skämms över att jag inte hann umgås så länge bara, ville men kände mej små stressad för att jag skulle hem å rida efteråt å så var det jobb nästa dag. Men efter jag inget hört så är det "bara" att släppa å sen gå vidare. För min del så känns det mest som jag skulle vilja mötas några flera gånger innan jag kan säga nått men man kan ju aldrig tvinga sej på nån. Så nu ska jag börja fundera på annat.. haha undra vad genom att jag har tänkt en hel del på denna person. Men men förlorar man 1 så står det 1000 åter......

Hua vad jag stressar runt mest jämt.

Vad skönt det ska bli när det har varit midsommar sen hoppas jag att det lugnar ner sej både hemma å på jobbet. Eller på jobbet har det lugnat ner sej men jag vet att det kommer att bli övertid imorrn onsdag när alla varor kommer å det är mer än igår. Men jobbar vi 2 hoppas vi blir 4 så ska det inte bli jätte mycket övertid. Så på så vis har vi det stressigt på jobbet nu så här före midsommar. Sen har jag min kusins bröllop på midsommarafton som jag har jagat kläder till å haft fullt sjå att få tag på å även pengar. Så det fick bli en lågbudget men det blir nog bra.. hoppas jag :S. Sen mitt upp iallt detta stänger fritis dagarna innan midsommar när jag kommer att ha som mest att göra. Men efter några sömnlösa nätter mä funderingar på att bli sjuk å sätta mina andra arbetskamrater i klistret så.. kom en lösning som en skänk från ovan. Så nu är allt klappat å klart men.. jag kommer inte att vara lugn förrns allt är förbi mä betyg godkännt å det är den ju inte förrns på söndag eller tidigas på lördag kväll. För en finns ett smolk i bägren å det är att jag inte kan lita på att barnets pappa hämtar ut henne innan utsatt tid. Så hon får väl ringa å fråga annars så får jag gå hem ev tidigare än dom andra på torsdag... men då är det ju så.

Vad det känns konstigt.

Nu har min dotter fått sitt första sommarlov...

Igår hade hon sitt allra första skolavslutning. Det kändes konstigt att hon nu har blivit så stor å gammal
att hon ska börja 1:an till hösten.

Inte bara att det betyder att jag har blivit gammal men.. vad tiden går fort.. vart tar tiden vägen????
Det ända som bara suger energi är.. 2 människor som jag aldrig blir av mä. Eller den ena kan jag bli
av mä om jag har tur men.. den ena blir jag verkligen inte av mä på något vilkorsvis tyvärr.

Det var så kul på avslutningen å vi hade sån tur på vädret oxå, det har regnat så gott som hela veckan på ett
eller annat sätt men just denna kväll höll det upp. Det var nån där uppe som tyckte att dom skulle få en bra
skolavslutning.

Hon kommer att få 4 v hel ledigt sommarlov sen ska hon vara på fritis 4 v sen ska hon å jag ha en vecka
ihop. Ser fram imot den veckan dels få vara ledig å sen få ha den ihop mä henne.
Ska försök ta oss till Kolmården då, en natt så vi hinner se lite där. Sen kanske det kan bli några nätter mä mamma i sambo i husbilen eller så blir det kanske nån natt på Åland hos pappa å särbo. Men vi får se vad tiden å framför allt pengarna räcker till. För pengarna styr rätt mycket över vad man kan göra å inte göra.

Hur svårt kan det va..

Skulle vilja att försäkkrings kassan satt upp regeler istället för rekomendationer. Eller dom är på gott å ont.

Men just nu skulle jag vilja ha riktlinjer så jag vet mer bestämt vilket ben jag ska stå på. Håller på å blir galen
när alla säger olika.

Så när vi bråkar om kläder till barnet så skulle jag vilja ha svart på vitt att så här är det.. då skulle jag få lite mer
ro i kroppen.

Sen är jag är sååå arg på dagiset.. dom stänger onsdag å torsdag före midsommar.. då när vi har som mest att göra
å det lutar å övertid. Å ingen just har jag som kan hjälp  mej. Har några ess i ärmen men ingen är ju så där 100 måste kollas upp först.

Men jag har skällt på dom å en till har gjort det å en till kommer att göra det. Dom måste börja tänka om alternativt att
dom måste erbjuda föräldrarna ett annat dagis å då får föräldern ta ställning till det. Men bara att det erbjuds ett alternativ å inte som nu.. för då lutar det åt att sjuk kan man bli. Men då sätter jag min andra 2 jobbarkompisar i sticket ihop mä att dom vet om min problem så det skulle bli rätt genomskinligt.
Men då får det bli så.. ;(

Får se nu hur det blir...

Kanon väder idag å dom pratar om att vädret ska bli sämre redan imorrn.
Så man får passa på å njuta nu för sen är det ju försent vad det verkar om dom inte har fel för
ovanlighetens skull. Metrologerna brukar ju inte ha fel då dom pratar om sämre väder.

Nu har det varit fint några dar då kan det bli lite skönt att få sämre väder.. men bara att det inte
betyder regn så.

Hoppas att helgen blir fin då jag ska åka till Strömsholm å spendera lite pengar på funktions kläder,
som jag ska ha när jag rider.

Håll en tumme så får vi se...

RSS 2.0