Men inte nästa vecka...

Det var en jobbcoatch från V-ås som ringde mej på för middan å ville ha mä mej på en kurs i 4v på Folkhögskolan i V-ås. Å att det var Länsstyrelsen å If Metall (mitt fack :o)) å arbetsförmedligen i V-ås som anordnar den. Där skulle man få se vad man skulle vilja göra här i livet. Dom skulle hjälpa en att plugga svenska, matte, engelska å data + man kunde få skriva högskoleprov där. Åka på studiebesök + att företag skulle komma dit å berätta vad som söker. Man skulle få hjälp mä att skriva CV sen.. av nån anledning skulle det finnas en psykolog där oxå. Vad nu den ska vara där å göra.. förresten den skulle ja behöva prata mä undra om man får göra det i alla ärenden å inte bara i jobb å framtids planer. Hade väl inte direkt tänkt mej att tacka nej men.. nu vågar jag inte eftersom mitt fack är mä å fixar så här ska det inte stängas av nått för att man inte kan gå på kursen. Å dom vet att jag har barnomsorg oxå så.. bara att skaffa stadga till spagettibenen å käka nått lugnade för hjärtat så... bara att åka dit. Blir nog bra man kommer dit å man ser hur allt funkar men... HUA fram tills dess. Så nu är helgen förstörd. Nu kommer jag inte kunna att slappna av å sova osv. Skulle vilja skylla det på min omständighet mä stundande födelsedag å att det är lite ändrade planer med barn osv. Men det känns bara som en jätte dålig ursäkt. Så jag får åka dit å sen kan jag bara hoppas att det blir skit bra. Eller.. iaf bra.

Ägg på rutan!!

Hallå vad är det tal om igentligen????? Först nått genom bägge rutorna i storarumms fönstret på nyårsafton (skedde säkert på natten till nyårsafton) å så nu detta. Ska detta fortsätta... trodde det var en engångs grej det som hände på nyår men.. så händer det IGEN!! Då har jag svårt att tro att det är en engångs grej faktiskt. Men vad har jag gjort eftersom detta händer??? Vem/vilka får ut nått av detta? Ska jag inte kunna åka bort för att det inte ska hända nått? Jag är ändå glad över att det är stora rumms fönstret å inte dotterns fönster som får saker på rutan. Det skulle skrämma henne så jätte mycket å jag vill att hon ska vara trygg hos mej. Så du/ni som håller på.. tack för att ni ändå väljer rätt ruta. Men jag ska ändå tillägga att jag kommer att polisanmäla detta oxå. Dom kommer inte att kunna göra nått det vet jag MEN ska detta/kommer det att eskalera så vill jag att det är anmält.. allt som händer MOT mej. Men som sagt.. ni som gjorde detta hade kunnat gett mej äggen när jag är hemma så hade jag kunnat bakat nått gott åt er istället.

Stressar hit å man stressar dit!

Nu börjar det bli dryg å för mycket. Jag bara far runt å får inget gjort känns det som. Så nu är det dags att slå av på takten nästa vecka känner jag. Men bara för en vecka för jag tycker ju att det är så roligt att hjälpa min kompis mä sina hästar. Jag känner mej inte tvingad men det är ju det att det är så kul att se att hon å hästen går framåt i sin utveckling bara. Men som sagt sen rider jag själv vissa dagar å vissa dagar slutar barnet tidigt å då blir det ännu stressigare. Sen skulle jag vilja få mer gjort hemma medans hon är på skolan men nu skjuts det bara fram å skjuts fram. Speciellt sånt som jag brukar göra när hon är skolan. Men nästa vecka ska jag bara ta det lagom easy å umgås å göra tråkiga saker på dan så kan jag å barnet ha mys sen på kvällen.

RSS 2.0