Denna helg blir helt super!!

Imorrn ska jag å dottern först på Färnbotölten. Har aldrig varit på det nån gång men det ska bli kul att se. Det ska visst vara en islandshäst tävling här.. mitt i byn liksom. Sen hinner vi bara kolla på det nån timma OM det inte är för kallt. Sen ska vi till Västerås å Aros Congresscenter för att kolla in Tobbe Trollkarl.. live när han trollar å håller på. Det ska bli jätte spännaden, med lite tur kanske man kan få hans autograf :P- Sen på söndag så far vi på en 24h till Åland.. det ska bli såååå skönt att komma bort från den trista vardan. Ska bara njuta å ha kul å trevligt, jag har lurat mä mej ett nytt sällskap = en kompis å hennes son. Men jag å Rosie har så kul ihop så.. det kommer att bli en alldels fantastik båtresa det känner jag på mej. Får se om jag hinner berätta imorrn kväll om hur det var på Tobbes trollshow.

Mera snööö :P

Vad härligt imorse när jag vaknade så snöade det uta. Å nu har det alltså snöat hela dagen å det är såååå underbart. Jag har till å mä varit ute å ridit... det är bara sååååå härligt att rida i snö. Snö.. det bara äger som barnen säger. Fast mitt i allt älskandet så.. är det lite :( så.. jag ville ut å åka nu lite senare på kvällen. Men efter allt prat om snöovädret å olycker så.. är det inte värt att ut å åka även om det skulle bli "en enkel resa". Sen så ska det avta under natten morronen.. så då kan jag ut å åka då å fixa bla det som jag hade tänkt. Fast hade jag åkt till detta ställe efter att jag hade varit vid AF så hade jag varit där nu eller om jag hade åkt dit efter stallet å medans det ännu var skapligt ljus så hade jag oxå varit där nu. Men men den som lever får se å vem vet jag hinner väl åka både dit å hit flera gånger. Men huvesaken är att snön ännu inte tinar bort, utan låt det vara snö nu å lagom kallt. Såna där vintrar som man hade när man var liten, det var vintrar det. Å kul hade man när man for runt på både pulkor å bobbar. Å alla snölyktor som man byggde å inte för att tala om alla snögångar å grottor. Det var tider det. Så skönt att min dotter får uppleva en riktigt vinter.. ÄNTLIGEN!!!

Har ett projekt framför mej :D

Var nere i källaren å kollade in i det stora förrådet. Å kom på att det var nog mycket som är sparat som jag inte har rört på snart dom 3 åren som jag har bott här. Å då resonerar jag som så att då ska det bort så man kan fylla på mä nytt skit ;). Så jag ska nog ta å köpa hem sopsäckar å sen är det ju bara att sätta igång å gå igenom att å spara sånt som man vill ha kvar (det ska inte vara mycket hoppas jag)sen kasta resten eller ge bort eller skänka till nått Röda Korset eller så. Menar.. kan det glädja nån annan så är ju det jätte bra. Jag kollade in 2 påsar nu när jag var ner.. den ena var faktiskt jobbig att kolla i för det var gammla vykort å brev. Det var många flaschbacks som kom tillbaka. Jag kastade mej många år tillbaka. Visserligen rensade jag jätte mycket när jag flyttade men det verkar hela tiden fylla på mä nytt. Men då sparde jag en hel del gammal minnen oxå.. å ja det är ju bara att vara hård mot sej själv å beroende på vad det är för minnen så.. får det nog gå vidare. Fast mä ett tungt hjärta. Men jag hoppas att mitt förråd ska se trevligare å roligare ut sen när det är lättare att gå där inne å man har förhoppningsvis en bättre överskikt/struktur över allt. Det ska bli ett löfte till mej om det nya livet. Ut mä så mycket gammal skit som bara går å man får plats för mitt nya som jag ser ifram imot. Här 2010... här kommer jag. (hoppas jag)

Jag en fegis!!

Vad trött jag blir på mej själv. Varför ska jag vara en sån stor FEGIS för. Det är massor av saker som jag går misste om bara för att jag inte vågar. Varför vågar jag inte... ärligt det vet jag inte:S känner bara att jag inte törs/vågar. Sen.. hatar jag när jag har svårt att ta imot om nån vill bjuda på nått som jag vet kommer att kosta en hel del pengar. Som jag inte själv skulle ha råd att åka eller göra. Kan vara för att jag är så rädd att folk ska tycka att man utnyttjar den som bjuder. Vad jag vet så har jag aldrig utnyttjat nån å jag hoppas att jag inte kommer att göra det heller. Jag skulle önska att man kunde köpa MOD i stora lass vad glad jag skulle vara då. Sen skulle jag vilja ha ett annat tänk om det här att åka på nån bjud resa tex. Visa mer uppskattning att det finns folk som faktiskt vill bjuda mej på ex båtresor. Å då tänka så att.. man kan ju faktiskt utnyttja varann, alltså jag får åka på en resa som jag gärna vill göra men inte har råd å.. den som bjuder får förhoppningsvis ett trevligt sällskap mä sej.

Bara vänder å vrider på saker å ting :(

Alltså jag börjar ibland fundera på om jag har gjort nått dumt. Eller har jag gjort nått halvbra mot nån. Nä jag kastas mellan hopp å förtvivlan hela tiden så jag blir nästan galen. Jag saknar nån ibland å ibland så saknar jag nån annan å ibland så saknar jag nån ytterligare. Men en av dessa är mitt barn å hon kommer jag aldrig att sluta att sakna. Men vad jobbigt det blir när man kommer till en punkt i livet där man vill å behöver stanna upp för att försöka finna sej själv. Där är jag nu å.. funderar gör jag men.. vad kommer jag fram till. Jo att jag måste försöka fånga dagen å göra nått bra av den å inte jämt vara så rädd å fundersam. Kanske våga lita lite mer på folk i min omgivning.. men jag vet att jag är alldels för skeptisk mot folk å saker å det är inge bra. Vissa puschar på mej i mitt beslut medans andra hjälper mej att vända å vrida på saker till både det bättre å det sämre. Dom menar hur det än är så är det mitt beslut å jag gör som jag vill. Medans det kan kännas som nån tycker att man är dum å får skylla sej själv om man gör fel val. Jaja det är mitt liv å dom som stöttar är nog bättre vänner som tycker att jag får göra som jag vill trotts att jag beklagat mej ibland. Bara jag är glad så är dom glada =)

Sitter å funderar ...

På om julen börjar bli slut på riktigt nu. Det var 20de knut igår å.. då ska väl julen ut egentligen??? Eller hur är det? Vet att många har redan avslutat julen men det är ju sååå mysigt mä julstakarna som lyser i fönstret menar.. det är ju ännu snö ute å då hör dom ju till. Har tagit ut granen för en vecka sen å dom andra julprytlarna är oxå borta. Det som är kvar är en ljusgardin, 2 ljusstakar å så julgardinerna. Å det är ju det som nu är kvar som jag sitter å överväger om dom ska åka ut ikväll (tror inte det eftersom jag njuter för mycket över dom än) eller imorrn eller ihelgen. Vet att jag måste sy en gardin först bara innan ljusgardinen försvinner men.. man ska ju ta sej i kragen oxå. Å det är inte så bra för att sista gången jag hade symaskinen så krånglade den hela tiden å till slut tröttnade jag å sydde ändå. Det ser inget fint å kul ut men gardin pipen kom upp iaf. Går ju fort bara man börjar.. men som sagt.. bara man börjar men den måste sys innan söndag kväll... så.. jag ska nog börja sy på den ikväll. Känner mej lite laddad men det hinner haha ändra sej.

Vad tiden går fort.

Nu har redan 14 dar gått. Imorrn är det dags att skilja sej från.. min älskade dotter. Då ska hon till sin pappa å hon kommer inte att komma förrns nästa söndag em nån gång till mej. Vi har inte gjort så mycket eller nått speciellt eftersom det har varit så kallt nästan hela tiden. Men hon sa det oxå nu ikväll när det var dags att lägga sej att hennes jullov hade gått så jätte fort. Så gör ju tiden.. jag känner lika dant att det känns som det var redan igår som jag fick henne till mej å nu... är det dags att köra henne till hennes pappa igen. Men man får njuta in i det längsta å bara mysa å vi avslutar våra 14 dagar mä att åka på ett dop å det ser både hon å jag fram imot. Hoppas nästa vecka går fort å jag.. ja jag känner mej redan rastlös.. man har ju haft nån hemma hela tiden så det kommer att kännas jätte tomt att nu behöva lämna henne. Men mitt i allt är jag ändå glad att hon ännu vill åka dit efter allt bråk som är tyvärr mellan mej å hennes pappa. Det skulle bespara oss alla så mycket energi. Å nu är det nytt år.. å det betyder att jag måste ta tag i mitt liv... å det är NU för ingen annan kommer att göra det åt mej.

Ett minne från nyår 2010.

Jaha då är det ett nytt år igen. Usch, tiden går så fort å jag får inget gjort å inget händer förrutom att tiden bara rusar iväg på inget alls. Inget jobb å inget nyårslöfte... hur ska detta år bli???? Jag har iaf ett minne från nyårsafton 2009/2010. Klockan 11 på nyårsaftons fm så får jag mess från en av mina bättre vänner att dom under har upptäckt att en ruta gått sönder i min lägenhet. I lite panik ringer jag Rosie för att fråga om det var sant.. fast jag förstog det så vill jag ändå bara få höra det. Så jag ringde Johan som hade fått min ena reservnyckel för att kolla mina element som jag får luft i hela tiden å jag har haft mycket problem mä värmen. Så han får åka över för att kolla hur det är å ringa jouren om det trasiga fönstret. Under tiden medans jag skickar dit Johan så ringer Rosies man Micke å säger att fönstret är helt krossat då får jag panik. Jag är tillfälligt i E-tuna mä mamma å sambo å kan inget göra. Johan ringer lite senare å jag får bekrkäftat att det är ett stort runt hål i bägge rutorna å att inne rutan är helt trasig. Men Johan är så gullig så han fixar allt trotts att det är nyårsafton å han ska vara borta själv på em/kvällen. Han ringer jouren, han väntar in glasmästaren, ringer å polisanmäler. Å det bästa av allt... han börjar sopa bort allt glas så jag ska slippa se allt när jag kommer att komma hem. Det tar han lång tid att få upp/ihop allt glas. Han kom till lägenheten vid 12 å vid 16 tiden så var den nya rutan på plats å han kunde åka här ifrån. Det finns inge tecken på att man kan gissa va det är som har kastat/skjutits in genom rutorna. Men Johan tittade medans han väntade på glasmästaren å jag har kollat när jag kom hem. Men.. inte ett spår. Det troliga är att det är en snöboll som har hunnit smältit å torkat upp innan Johan kom hit. Det är nästan skit samman... men jag hoppas att det är en engångs grej. För jag tänker en del på vad det kan vara å varför just mitt fönster. Men men det ska inte skrämma iväg mej iaf. Så det så om det var tänkt nått sånt.

RSS 2.0