Tatuering

Åååååå vad jag vill ha min tatuering som jag har bokat för 1 år sen men som inte har blivit av.
Så undra nu när jag tjänar lite mer så kommer jag nog att åka till Krylbo å boka min.... vill sååå jätte gärna ha mina katttassar. Ja det ska jag 17 göra.. på min nästa lön som blir full betald så ska jag iväg å fixa dom.

Men aj vad ont det kommer att göra men jag vill bara ha mina 4 kattspår =)


Jag vill ha en häst jag vill ha en häst

Farsan jag vill ha en häst farsan jag vill ha en häst igen...

17 vad jag vill ha en egen häst igen.. eller en häst att sitta å jobba mä. Alltså jag har aldrig riktigt gilla det men nu
bara jag löövit. Men får jag bara detta jobb å det blir fast alltså.. då ska jag skaffa mej en ny bil (den jag har kostar
för mycket pengar) sen när jag har gjort det så står det HÄST på listan. Men visst dom kostar ju en hel del pengar
om man ska ha en "riktigt" å jag känner att det är det jag vill ha NUUU.

Men.. snart är ev min gammla häst till salu igen å då hoppas jag att hon tar kontakt mä mej helt enligt kontraktet å att jag då kan få köpa hem henne billigt. För hon är inte alls i samma fina skick som när jag sålde henne för närmare 2 år sen.
Men jag vill såå gärna hem min älskade Nattis om det skulle funka i mitt liv igen. Jag kommer att göra allt för att få hem henne igen. Det skulle funka ekonomiskt om jag får jobbet i september men tiden... tiden kan jag inte köpa men får jag chansen då ska det bara gåå....

Å så Åland igen...

Börjar det dra ihop sej för.. på söndag beger man sej åt det hållet igen. Det ska bli kul men.. nä jag har inte råd.
Jag blir bjuden även denna gång men.. man vill kanske ha råd att handla nått. Jag hinner iofs få lönen innan å den borde vara rätt bra eftersom jag har fått en löne ökning + att jag får för timmarna jag jobbade i mars oxå.

Men.. då är jag skyldig min kära mor lite pengar ännu (även om det betas av sakta mä säkert) å så har Johan fixat min bil å det ska jag betala för. Sen är det dags att sätta på sommardäcken ( igentligen för länge sen) men.. jag har ju inte varit iväg mä dom 2 super dåliga däcken än å fått dom utbytta till nya.

Men det hoppas jag att han är gullig å fixar senast nästa vecka.. sånt fattar jag mej inte på så kan jag få hjälp så är jag tacksam för det.

Men helgen ska ju bli fin så jag ser fram imot resan så men inte för nå annat. Men jag hoppas att det kommer att vara lite drag under galoscherna på dansgolvet trotts att vi åker på en söndag. Det brukar ju vara det så...

Jag överlevde även detta!!!

Nu är lill skiten vaccinerad mot påssjukan, röda hund å mässlingen igen :P

Hon var jätte duktig å det haha var jag oxå var inte så jätte rädd men visst mår jag dåligt när jag ser sprutor.. det måste jag erkänna. Men det var snart över å jag var på g till jobbet igen.

Måste bita ihop imorrn. brrr!!!

Imorrn är det sprut dags för liten å eftersom det är min vecka å att jag vet att hon är sprut rädd så vill jag vara mä henne som ett stöd. MEN... så är jag inget bra stöd för jag är precis lika spruträdd.
Som alla sprutor som dom får när dom är små... uj uj så jag har lidit. Jag har varit räddas å den sista hon tog så fick vi tvångs hålla henne lite å det känndes allt utom kul när man vet hur himmla rädd man själv skulle vara i hennes ställe.


Men trotts min spruträddsla så tog jag min sista stelkrampspruta helt frivilligt i gymnasiet. Tänkte eftersom att jag håler på mä hästar så är det bra att vara vaccinerad.
Men hahah jag har börjat inse att nu när jag har åter upptaget denna hobbie så funderar jag på att hua ta en ny sån. Känns som det är bra att ha om man blir biten, sparkad eller får nått sår å man blir smutsig i det.

Men men som sagt eftersom jag har sån räddsla så.. är det inget som jag direkt ringer å bokar en stelkramp.

Men hoppas hoppas jag å Bina överlever morrondagen. Hon sov nu men hoppas att jag somnar lika bra som hennes sen bara. Men jag kommer väl ligga å vända å vrida mej.

Men vi överlever nog.. men det visar sej imorrn om å hur vi gör det ...

Nu är det jobbigt :(

Den 23 maj är det Drängarna på hotellet.. då har jag barnet men har det mer än gärna igentlien för att hon fyller dan efter men.. åååå Drängarna är ändå Drängarna. Me jag prioriterar självklart liten men.. visst känns det lite.

Sen helgen efter har en klubb på jobbet hyrt Rockland å många tror att det ska bli jätte kul. Men som sagt det är oxå min barnhelg. Men som sagt jag väljer ju heller Rocklands om jag nu ska gå ut.

Men men det är ju en stund kvar så.. det hinner ändras men som sagt Drängarna är väljs bort å då far jag nog hemåt för att glömma att dom är i Sala.

Arvingarna

Var på hotellet igår igen å jag var dit mä mina kära jobbarkompisar. Vi var hemma hos Ankan först å satt å käka tacogratäng å drack gott å ljög bra ;)

Sen bar det iväg gåendes till hotellet, fast i spittrad grupp.. på gott å ont. Vissa började gå innan vissa änns han fatta att det var dags att söka sej bortåt.

Men jag hade ett sååå trevligt sällskap mot hotellet så jag led inte men haha det kanske Tony gjorde.

Det var lite mindre folk än vanligt ut å gnuggade rumpa, det var tråkigt men ändå rätt okej. Men det var ändå så pass mycket folk att man ändå tappade bort varann där inne.

Inte arbetslös längre :P

Tackvare att Anna tackade ja till chefsviket så fick jag vik på hennes jobb, å vi vikar på respektive tjäns fram till å mä sista agusti. Men jag tror att eftersom chefs jobbet ska tillsättas senare så tror jag att Anna som redan har den tjänsten som vikare å hon kan alla rutiner + mitt jobb kommer att bli tillfrågad om hon vill ha den som en fast tjänst sen.

Jag har en sån version iaf att mitt jobb ska ha en sån polyci att man frågar först den som redan sitter på tjänsten.
I såfall är min tjänst biff men.. då är jag fast här.. å kan då inte flytta hem som.. jag iaf smyg planerar på att göra.

Men men dagtids jobb växer ju inte på träd.. så självklart väljer jag jobbet före att flytta hem. Jag hinner flytta hem om det är så att jag verkligen vill till 200 %.
Men jag tror på det där forskningsresultatet att dom som flyttar ifrån sin hemstad kommer förr eller senare hem.

Självklart så flyttar ju inte alla hem men.. många många. För det kan ju bli problem mä att nån sköter änns grav när man sen ligger i jorden. Å jag vill att nån av de mina ska se till att jag har det fint ovan jord så slipper jag skämmas å spöka för den som inte sköter graven ;).

Åland åland

Here we com...
Så är det dags igen men denna gång är det Viking Lines Cindirella som äger ;).

Det kommer bli lugn för barn är mä men detta bara att få komma bort ska bli sååå skönt. Sen är det lika bra skönt å bra väder som idag så kan man kanske vara ute lite på däck :P

Korvgrillning idag igen.

Fast idag var vi vid Viggsjön å grillade. Det var INTE lika mysigt som för 14 dar sen då vi var i Tyttbo. Det stället ägde verkligen. Men nu ville vi testa nått närmare när tiden sprang iväg innan vi kom på att vi skulle grilla.

Men det var så härligt i solen, varmt å skönt. Sitta där i snön å sola.. allt för att få bli lite piggare så man får lite energi att orka göra nått.

Sen måste man passa på att vara ute lite nu när solen har kommit fram, för man vet aldrig.. det kan vända fort å då det bara regnar å regnar. En härligt sätt att vara ute i flera timmar.
Detta är inte heller första å INTE heller sista gången som vi grillade korv i det fria :P

Dessa sittben

När jag igår hoppa upp i sadelnn så.. AJ vad ont det gjorde, var inte alls skönt att sitta i sadlen. För att inte tala om när jag travade igång. Det var en sån oskön upplevelse så jag hade svårt att slappna av å komma ner i sadlen.
Men vips så var det borta när jag kom in i ridningen.

Men känner att detta mä western är nog ingen ridstil för mej igentligen.. har alltså lagt ner massor av pengar för att lära mej att sitt ordentligt å nu... ska den ändras.
Så jag funderar på att kontakta den andra tjejen oxå å se om jag kan rida hennes häst några dagar i veckan så jag ändå behåller min sitts.

Westenhästen är helt underbar å ägarn är jätte duktig på att lära ut å lär en att man FÅR göra fel för att hästen dör inte av det. Sen är det bra att hon kommer mä lite tips å igår hade hon lite lektion å det var kul att haha rida lektion igen.

Men som sagt denna vecka som är den veckan jag kan rida så har den andra medryttaren bokat "många" dagar på att rida trotts att hon får ha han helt för sej själv nästa vecka. Så då skulle jag ju kunna rida den andra hästen oxå 2-3 dagar iveckan. Å då få rida på häst ;) så gått som varje dag dom veckor jag inte har barnet.


Man får planera lite ;)


RSS 2.0