Marginalen är hårfin!

Jag har ju lagt Johan åt sidan en stund nu för att han själv ville det.. sen är det ju så här att jag måste träffa Stefan för att kunna lägga han åt sidan å gå vidare. Vet inte varför igentligen men Stefan har satt så djupa spår i mej att jag måste bara träffa han.
Å nu ska vi troligen träffas imorrn å jag är jätte nervös över hur han är i verkligheten osv.

Men.. så var jag chaffis igår åt ett helt gäng visade det sej att det blev. Å då var ju Johan mä.. när jag fick reda på att han skulle mä så tänkte ja banga men det var försent å så sen så vet jag hur svårt det är att få tag på skjuts så det var bara att bita i det sura äpplet.

När vi äntligen kom till Sala efter mycket om å men å efter en läskig incident så försvann alla ur bilen.. haha bilen hann nog knappt stanna innan alla var bort utan.. Johan.
Å han satt kvar hela natten så när klockan vart 02 så satt vi kvar på parkeringen å vi hade pratat om oss. Om vad som hänt å vad som hände. Alltså det var en jätte jobbig sist för.. jag tycker ju jätte mycket om Johan men men.. jag är ju så nära min "dröm" dejt nu å den måste jag ju som sagt bara ha för att kunna gå vidare.

Vet inte men det kan ju vara som min kusin säger: att eftersom jag känner så så kanske han är det killen som bara är så rätt för mej. Jag vet inte om det är så men.. jag hoppas att han kommer nu så får mitt hjärta säga sen vad han är för nått.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0