Snacka om bortgjord!!

Haha idag skulle vi mä bananer till Besöksavdelningen. Emma ringer å säger att vi ställer lådan ner vid hissen.
Men när vi väl är där så kommer Emma på att vi går upp mä den istället så får vi se lite mer av fängelset. Sagt å gjort vi tar oss in å börjar gå upp för trapporna (vi gillar inte hissar riktigt för den vid oss krånglar jämt).

Nä vi kom upp fanns det 3 dörrar att välja. Vi börjar nervös fnissa bägge 2 för vi visste ju inte vart vi skulle men vi beslutar oss för att testa om vi kommer in där man får tagga sej. Å det gick.... Jag öppnar dörren å där kommer jag helt av mej för där står alla 4 som jobbar på besök för dagen.

Haha jag står tyst en stund å samma stund som Emma tittar in å kommer av sej säger jag hej... sen efter en kort stunds tysnad så säger jag att att vi kommer mä bananerna. Gud så dålig fras... haha

Sen säger vi lite snabbt att vi bara ville se hur det såg ut där uppe, sen drar vi oss snabbt tillbaka ut genom dörren. Oj oj vad vi skrattar ner för trappen för det blev sååå pinsamt. Vi hade inte räknat mä att alla skulle stå där när vi kom in genom dörren så vi måste ha både sätt å låtit jätte dumma.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0